Artikel top billede

MobilePay er på vej med nyt gebyr til kunder

Et månedligt gebyr på 49 kroner er på vej til MobilePays point of sale-kunder.

Da MobilePay i 2019 pålagde omkring 65.000 danske butikker med MobilePays Myshop-løsning et månedligt gebyr på 49 kroner, lød det samtidigt, at selskabets større erhvervskunder kunne se frem til et lignende gebyr.

De større erhvervskunder - de såkaldte point of sale-kunder, hvor mobilbetalingen sker via betalingsterminaler - er dog ikke blevet pålagt gebyret endnu.

Men det er på vej, skriver Finans.

"Det er stadig planen at indføre det månedlige gebyr på 49 kroner i point of sale. Det er rent tekniske grunde, som gør, at vi ikke har implementeret det endnu," siger Peter Kjærgaard, pressechef i Mobilepay, til mediet.

Der er tale om cirka 17.000 betalingssteder, som bruger point of sale-løsningen, men MobilePay vil ikke oplyse, hvor mange kunder der bliver ramt af gebyret.

Blandt de storkunder, der kan se frem til det månedlige gebyr på 49 kroner er virksomheder som Tivoli, Rema, Meny, Matas, 7-Eleven og McDonald's.

Læs også: MobilePay dropper Apple Watch, ikonisk iPhone og andre populære smartphones: Se dem her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere