Artikel top billede

(Foto: Claus Sjödin)

MobilePay er på vej med nyt gebyr til kunder

Et månedligt gebyr på 49 kroner er på vej til MobilePays point of sale-kunder.

Da MobilePay i 2019 pålagde omkring 65.000 danske butikker med MobilePays Myshop-løsning et månedligt gebyr på 49 kroner, lød det samtidigt, at selskabets større erhvervskunder kunne se frem til et lignende gebyr.

De større erhvervskunder - de såkaldte point of sale-kunder, hvor mobilbetalingen sker via betalingsterminaler - er dog ikke blevet pålagt gebyret endnu.

Men det er på vej, skriver Finans.

"Det er stadig planen at indføre det månedlige gebyr på 49 kroner i point of sale. Det er rent tekniske grunde, som gør, at vi ikke har implementeret det endnu," siger Peter Kjærgaard, pressechef i Mobilepay, til mediet.

Der er tale om cirka 17.000 betalingssteder, som bruger point of sale-løsningen, men MobilePay vil ikke oplyse, hvor mange kunder der bliver ramt af gebyret.

Blandt de storkunder, der kan se frem til det månedlige gebyr på 49 kroner er virksomheder som Tivoli, Rema, Meny, Matas, 7-Eleven og McDonald's.

Læs også: MobilePay dropper Apple Watch, ikonisk iPhone og andre populære smartphones: Se dem her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere