Artikel top billede

TDC sætter gang i sparerunde: Skal bruge færre penge fremover

TDC skal efter efter de seneste års investeringer nu til at tilpasse sine omkostninger. Selskabet varsler sparerunde og tilpasninger.

Efter et par med investeringer og opsplitning i de to selskaber TDC Net og Nuuday skal TDC Group nu til at fokusere på at nedbringe sine omkostninger.

Finansdirektør Lasse Pilgaard siger til ITWatch, at selskabet nu vil fokusere på det, som han kalder for tilpasning af omkostningsbasen.

Det sker efter, at TDC i sit nyeste kvartalsregnskab har præsenteret nedgang på en række vigtige områder.

Det kan du læse mere om her: Kundeflugt fortsætter hos TDC: Har mistet 41.000 tv-kunder på tre måneder

Finansdirektøren siger dog, at tilbagegangen i omsætning og indtjening ikke har noget at gøre med de kommende omkostningsreduktioner, men at det ligger i TDC’s dna at fokusere på, hvordan pengene bruges bedst muligt.

“Det er jo en industriting, at vi hele tiden skal være bedre til at bruge vores penge. Sidste år var det ikke sådan, men det var fordi vi investerede en del penge i opsplitningen af de to selskaber – men nu er vi færdige med det og har tilføjet nogle omkostninger,” siger han.

Læs også:

Her er planen for Telenors danske forretning fra ny dansk Telenor-boss: "Vi skal snakke værdi fremfor simkort og nye kunder"

TDC indgår kæmpeordre på 115 millioner kroner med Skatteministeriet: Prisen steget 64 procent i forhold til oprindeligt budget
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere