Artikel top billede

(Foto: Flickr.com)

Google-tjenester ramt af problemer verden over

Gmail-brugere over hele verden oplever lige nu problemer med mail og andre af Googles tjenester.

OPDATERET: Klokken 13.10 skriver Google, at Gmail og alle de øvrige Google-tjenester, som har været ramt af problemer, nu fungerer som de skal. En status kan findes her: https://www.google.com/appsstatus#hl=en&v=status

Googles populære og sædvanligvis ret stabile tjenester er lige nu ramt af problemer verden over.

Det er blandt andet problemer med at sende mails fra Gmail, skriver Google i en service-update, som senest blev opdateret 10.38 her til formiddag.

Der er også problemer med at lagre filer i Google Drive og med at optage i Google Meet.

Desuden er der vanskeligheder med upload af CSV-filer i Google Admin Console og med at sende beskeder i Google Chat. Der er derudover problemer med at oprette nye sider på sites samt problemer i Google Keep samt med voice mail.

Det er dog ikke alle brugere, der er ramt. Denne skribent har for eksempel ingen aktuelle problemer med at sende og modtage mails i Gmail.

Google lover i sin service-update fra 10.38 en ny melding klokken 11.38 med besked om, hvornår problemerne bliver løst.

OPDATERET: Klokken 11.40 skriver Google, at Gmail nu fungerer for nogle brugere, og at en løsning for alle Gmail-brugere kommer i den nærmeste fremtid - dog med det forbehold, at det er et estimat.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere