Artikel top billede

Google-tjenester ramt af problemer verden over

Gmail-brugere over hele verden oplever lige nu problemer med mail og andre af Googles tjenester.

OPDATERET: Klokken 13.10 skriver Google, at Gmail og alle de øvrige Google-tjenester, som har været ramt af problemer, nu fungerer som de skal. En status kan findes her: https://www.google.com/appsstatus#hl=en&v=status

Googles populære og sædvanligvis ret stabile tjenester er lige nu ramt af problemer verden over.

Det er blandt andet problemer med at sende mails fra Gmail, skriver Google i en service-update, som senest blev opdateret 10.38 her til formiddag.

Der er også problemer med at lagre filer i Google Drive og med at optage i Google Meet.

Desuden er der vanskeligheder med upload af CSV-filer i Google Admin Console og med at sende beskeder i Google Chat. Der er derudover problemer med at oprette nye sider på sites samt problemer i Google Keep samt med voice mail.

Det er dog ikke alle brugere, der er ramt. Denne skribent har for eksempel ingen aktuelle problemer med at sende og modtage mails i Gmail.

Google lover i sin service-update fra 10.38 en ny melding klokken 11.38 med besked om, hvornår problemerne bliver løst.

OPDATERET: Klokken 11.40 skriver Google, at Gmail nu fungerer for nogle brugere, og at en løsning for alle Gmail-brugere kommer i den nærmeste fremtid - dog med det forbehold, at det er et estimat.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere