Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Formuen svinder ind for dansk milliardærfamilie efter GlobalConnect-salg

Familien Zibrandtsen har tabt over 150 millioner kroner i løbet af de seneste to år, men familien løber ikke tør for penge lige foreløbig.

I 2016 solgte familien Zibrandtsen med GlobalConnect-stifter Niels Zibrandtsen i spidsen sin aktiemajoritet på 80 procent i GlobalConnect for 1,3 milliarder kroner, men nu begynder formuen så småt at svinde ind.

Siden salget af GlobalConnect til kapitalfonden EQT har familiens investeringer, som er placeret i investeringsselskabet Zibra Holding, ikke båret frugt endnu.

Zibra Holding har senest indkasseret et tab på 51 millioner kroner i 2019, fremgår det er Zibra Holdings seneste årsregnskab.

Året før var underskuddet på 105 millioner kroner, og dermed har familien tabt over 150 millioner kroner i de seneste to regnskabsår.

Alligevel erklærer ledelsen i Zibra Holdning, der er ejet af Niels Zibrandtsens kone og deres tre børn, sig tilfreds med året 2019.

"Ledelsen synes, at resultaterne er på linje med planen for 2019 og er tilfredse med fremskridtet og udviklingen af selskabet ifølge den langsigtede plan," står der i ledelsesberetningen.

Der er da heller ingen fare for, at investeringsselskabet løber tør for penge foreløbig.

Egenkapitalen er ved udgangen af 2019 på 655 millioner kroner.

Niels Zibrandtsen solgte i 2018 sin resterende aktieandel på 20 procent i GlobalConnect.

Det kan du læse mere om her: GlobalConnect-stifter står til at score stort millionbeløb på nyt salg
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.