Artikel top billede

Ulla Brockenhuus-Schack, managing partner hos Seed Capital.

Danske Seed Capital opretter ny teknologifond på 500 millioner

Seed Capital har rejst en halv milliard kroner i en ny fond, som skal bruges på teknologiinvesteringer. I løbet af et år skal fondens midler fordobles til en milliard kroner.

Det danske ventureselskab Seed Capital er lykkes med at rejse 500 millioner kroner til en ny fond, der skal investere i teknologi.

Det fortæller Seed Capitals managing director, Ulla Brockenhuus-Schack, i en meddelelse til Computerworld.

"Den danske start-up scene inden for teknologi er modnet de seneste år med et stigende antal af erfarne og ambitiøse
serie iværksættere. Vi har finkæmmet vores investeringsstrategi og fokuserer nu udelukkende på stærke iværksættere
fra tech-branchen i Danmark, som har bevist et product-market-fit samt en god kommerciel traction," udtaler Ulla Brockenhuus-Schack i meddelelsen.

Inden for et år skal fonden vokse til en milliard kroner, som skal investeres i danske treknologiiværksættere.

Den nye fond bliver Seed Capitals fjerde fond.

Seed Capital etablerede sin første fond i 2004, og ventureselskabet har blandt andet investeret i Vivino, Trustpilot og Endomondo.

Læs også: Danske Good Monday lander investering på 27,5 millioner: Gør klar til at indtage London
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere