Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Kom gratis med på tre dages it-konference: Computerworld Summit 2020

8., 9. og 10. september 2020 kan læne dig tilbage i kontorstolen og blive inspireret, når nogle af Danmarks bedste CIO'er, CISO'er og leverandører går live i det digitale Computerworld Summit-studie. Vi lover det bliver flot, fagligt og interaktivt. Se hvordan du kan se med her.

Digitaliseringen er rykket ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden. Og Computerworld Summit er i år blevet 100 procent digital.

Derfor kan du 8., 9. og 10. september 2020 læne dig tilbage i kontorstolen og blive inspireret, når nogle af Danmarks bedste CIO'er, CISO'er og leverandører går live i det digitale Computerworld Summit-studie.

Vi lover, at det bliver flot, fagligt og interaktivt.

Hver dag har sit emne.

Derfor kan du over tre dage være med til at stille skarpt på henholdsvis digitalisering, it-sikkerhed og den strategiske cloud-rejse for din it-organisation.


Det hele bliver modereret af Computerworlds dygtige redaktører og med mulighed for at stille spørgsmål til debattørerne og blive involveret i dagens dilemmaer.

Nedenfor kan du se et udvalg af vores talere på Summit 2020. På cwsummit.dk kan du se hele programmet og tilmelde dig gratis.