Artikel top billede

Kom gratis med på tre dages it-konference: Computerworld Summit 2020

8., 9. og 10. september 2020 kan læne dig tilbage i kontorstolen og blive inspireret, når nogle af Danmarks bedste CIO'er, CISO'er og leverandører går live i det digitale Computerworld Summit-studie. Vi lover det bliver flot, fagligt og interaktivt. Se hvordan du kan se med her.

Digitaliseringen er rykket ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden. Og Computerworld Summit er i år blevet 100 procent digital.

Derfor kan du 8., 9. og 10. september 2020 læne dig tilbage i kontorstolen og blive inspireret, når nogle af Danmarks bedste CIO'er, CISO'er og leverandører går live i det digitale Computerworld Summit-studie.

Vi lover, at det bliver flot, fagligt og interaktivt.

Hver dag har sit emne.

Derfor kan du over tre dage være med til at stille skarpt på henholdsvis digitalisering, it-sikkerhed og den strategiske cloud-rejse for din it-organisation.


Det hele bliver modereret af Computerworlds dygtige redaktører og med mulighed for at stille spørgsmål til debattørerne og blive involveret i dagens dilemmaer.

Nedenfor kan du se et udvalg af vores talere på Summit 2020. På cwsummit.dk kan du se hele programmet og tilmelde dig gratis.
Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.