Artikel top billede

Salling Group vil bruge trecifret millionbeløb på kæmpe online-satsning: Skal hyre op mod 400 nye medarbejdere

Fra begyndelsen af 2021 vil Salling Group tage kampen om handlen med dagligvarer på nettet op med Nemlig.com.

Den danske supermarkedsgigant Salling Group, der blandt andet står bag Føtex, Netto og Bilka, vil for førsye gang koncernens historie sælge dagligvarer pålæg, toiletpapir og oksefars på nettet og bringe det direkte ud til kunderne.

Salling Group vil bruge 'flere hundrede millioner kroner' på den nye satsning, der skal udfordre Nemlig.com.

Samtidig skal der koncernen hyre mellem 200 og 400 nye ansatte til projektet.

Målet er at nuppe 35 procent af det danske onlinemarked for dagligvarer i løbet af de kommende år.

Det skriver Børsen.

"Det her er en af vores største investeringer og satsninger til at vokse herhjemme, så der er ingen tvivl om, at det absolut er i toppen af vores prioriteringer," siger Thor Jørgensen, der er direktør for e-commerce i Salling Group, til Børsen.

Han slår samtidigt fast, at den nye platform ikke bliver i stand til at levere til alle afkroge af Danmark, da det ikke vil være rentabelt.

Satsningen går i luften i begyndelsen af 2021 og platformen, der endnu ikke har fået sit navn, vil have 10.000 forskellige varer på lager.

Dermed gentager Salling Group sin udmelding fra april, hvor det lød, at koncernen var klar til at investere en halv milliard kroner i den nye satsning, der skal konkurrere med Nemlig.com

Det kan du læse mere om her: Salling Group klar med kæmpesatsning på online-salg af fødevarer: Investerer halv milliard på nye online-koncepter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere