Artikel top billede

Salling Group vil bruge trecifret millionbeløb på kæmpe online-satsning: Skal hyre op mod 400 nye medarbejdere

Fra begyndelsen af 2021 vil Salling Group tage kampen om handlen med dagligvarer på nettet op med Nemlig.com.

Den danske supermarkedsgigant Salling Group, der blandt andet står bag Føtex, Netto og Bilka, vil for førsye gang koncernens historie sælge dagligvarer pålæg, toiletpapir og oksefars på nettet og bringe det direkte ud til kunderne.

Salling Group vil bruge 'flere hundrede millioner kroner' på den nye satsning, der skal udfordre Nemlig.com.

Samtidig skal der koncernen hyre mellem 200 og 400 nye ansatte til projektet.

Målet er at nuppe 35 procent af det danske onlinemarked for dagligvarer i løbet af de kommende år.

Det skriver Børsen.

"Det her er en af vores største investeringer og satsninger til at vokse herhjemme, så der er ingen tvivl om, at det absolut er i toppen af vores prioriteringer," siger Thor Jørgensen, der er direktør for e-commerce i Salling Group, til Børsen.

Han slår samtidigt fast, at den nye platform ikke bliver i stand til at levere til alle afkroge af Danmark, da det ikke vil være rentabelt.

Satsningen går i luften i begyndelsen af 2021 og platformen, der endnu ikke har fået sit navn, vil have 10.000 forskellige varer på lager.

Dermed gentager Salling Group sin udmelding fra april, hvor det lød, at koncernen var klar til at investere en halv milliard kroner i den nye satsning, der skal konkurrere med Nemlig.com

Det kan du læse mere om her: Salling Group klar med kæmpesatsning på online-salg af fødevarer: Investerer halv milliard på nye online-koncepter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere