Artikel top billede

(Foto: Dan jensen)

Accenture vil med ny satsning forsøge at firedoble sit salg til det offentlige

Accenture vil fremover levere flere deciderede udviklingsopgaver til det offentlige herhjemme og sigter efter en firedobling af sit salg til det offentlige inden for de kommende år.

Efter i en årrække at have leveret rådgivnings-opgaver til det offentlige, vil konsulenthuset Accenture nu til også at levere deciderede udviklings-opgaver til de offentlige kunder herhjemme.

Med satsningen sigter selskabet efter at kunne firedoble sit samlede salg til den offentlige sektor inden for de kommende fire-fem år, fortæller direktør for den offentlige sektor i Accenture, Christian Max Hansen, til ITWatch.

Han fortæller, at skatteområdet bliver det første skridt. Her har Accenture i forvejen været rådgiver siden 2015, og Computerworld kunne fornylig fortælle, at Accenture nu er kommet med på skattevæsenets store rammeaftale om it-udviklings-opgaver.

Det kan du læse mere om her: Seks it-virksomheder vinder kæmpe ramme-aftale til tre milliarder kroner under Skatteministeriet: Se dem her

Christian Max Hansen fortæller, at netop skatteområdet bliver Accentures ‘entry’ på markedet for udviklingsopgaver til det offentlige.

“Hvis vi kigger på Accenture, så er 80 procent. af vores globale forretning implementeringsprojekter. Det er det, vi er vokset op med. I Danmark har man så bare brugt den omvendte formel, hvor vi startede med at opbygge en konsulentforretning,” siger han.

Læs også:

Efter fem måneders forsinkelse: Disse 10 danske konsulenthuse bliver leverandører på ny konsulent-rammeaftale til staten

Disse virksomheder drømmer de danske it-studerende om at arbejde for: Se listen med de 59 mest attraktive arbejdspladser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere