Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Accenture vil med ny satsning forsøge at firedoble sit salg til det offentlige

Accenture vil fremover levere flere deciderede udviklingsopgaver til det offentlige herhjemme og sigter efter en firedobling af sit salg til det offentlige inden for de kommende år.

Efter i en årrække at have leveret rådgivnings-opgaver til det offentlige, vil konsulenthuset Accenture nu til også at levere deciderede udviklings-opgaver til de offentlige kunder herhjemme.

Med satsningen sigter selskabet efter at kunne firedoble sit samlede salg til den offentlige sektor inden for de kommende fire-fem år, fortæller direktør for den offentlige sektor i Accenture, Christian Max Hansen, til ITWatch.

Han fortæller, at skatteområdet bliver det første skridt. Her har Accenture i forvejen været rådgiver siden 2015, og Computerworld kunne fornylig fortælle, at Accenture nu er kommet med på skattevæsenets store rammeaftale om it-udviklings-opgaver.

Det kan du læse mere om her: Seks it-virksomheder vinder kæmpe ramme-aftale til tre milliarder kroner under Skatteministeriet: Se dem her

Christian Max Hansen fortæller, at netop skatteområdet bliver Accentures ‘entry’ på markedet for udviklingsopgaver til det offentlige.

“Hvis vi kigger på Accenture, så er 80 procent. af vores globale forretning implementeringsprojekter. Det er det, vi er vokset op med. I Danmark har man så bare brugt den omvendte formel, hvor vi startede med at opbygge en konsulentforretning,” siger han.

Læs også:

Efter fem måneders forsinkelse: Disse 10 danske konsulenthuse bliver leverandører på ny konsulent-rammeaftale til staten

Disse virksomheder drømmer de danske it-studerende om at arbejde for: Se listen med de 59 mest attraktive arbejdspladser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere