Artikel top billede

Kina indfører tiltag der kan forhindre køb af TikTok i USA

Kinas regering har med en række strammere eksportregler taget en række tiltag, der kan forhindre et salg af TikTok's amerikanske forretning.

Et salg af TikToks amerikanske forretning bliver måske forhindret af den kinesiske regering, der har indført en række strammere eksportregler.

De kan ende med at spænde ben for et salg til 30 milliarder dollar, hvor både Oracle og Microsoft, der har slået pjalterne sammen med supermarkedskæden Walmart, har budt sig til.

Det skriver Forbes.

Den kinesiske regering har mere specifikt tilføjet kunstig intelligens-teknologier herunder personaliseret indholdsanbefalinger, som TikTok bygger på, til en list over teknologier, som kræver tilladelse at eksportere.

Dermed ser den kinesiske regering ud til at true med at sætte en kæp i hjulet på den handel, som ifølge præsident Donald Trump skal ske, hvis TikTok ikke skal sortlistes i USA.

TikTok har 700 millioner aktive brugere på verdensplan heraf over 100 millioner amerikanske brugere.

Læs også: TikTok forbereder nedlukning i USA i hvis frasalg kikser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere