Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Verizon i kæmpe handel: Vil købe teleselskab for 39 milliarder kroner

Verizon er klar til at lægge over 39 milliarder kroner for teleselskabet Tracfone.

Den amerikanske telekæmpe Verizon er klar med 6,9 milliarder dollar svarende til 39,2 milliarder kroner til at købe Tracfone.

Det skriver The Wall Street Journal.

Tracfone, der er et datterselskab af Mexicos største teleselskab América Móvil, er en amerikansk forhandler mobiltelefoner den største forhandler af trådløse tjenester i USA.

Tracfone kan mønstre 21 millioner abonnenter gennem et netværk af over 90.000 butikker globalt.

Milliardhandlen vil blive betalt 50/50 henholdsvis i kontanter og i aktier.

Transaktionen er betinget af en række regulatoriske godkendelser samt andre sædvanlige lukningsbetingelser.

Verizon forventer, at transaktionen afsluttes i anden halvdel af 2021.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere