(Foto: TDC Net)

TDC ruller gratis fiber ud til 7.000 danske adresser - se dem her

TDC går i gang med at rulle fibernet med gratis tilslutning ud til mere end 6.000 adresser på Sjælland og 650 adresser i Odense. Se dem her.

TDC går i gang med at grave fiber ned til godt 7.000 danske adresser i selskabets langsigtede udrulning, der måned for måned når ud til flere danske adresser.

Når TDC Nets’ gravemaskiner først har gravet fiberkablerne ned, er tilslutningen til fiberkablet gratis, og alle nødvendige installationer vil blive udført uden nogen form for beregning.

Man skal dog købe et abonnement hos en internetleverandør efter eget valg for at få glæde af det hurtige fibernet, men man kan godt blive sluttet til fibernettet uden at have et internet-abonnement, lyder det fra TDC.

I denne omgang ruller TDC nu fiber ud til 650 adresser i Odense-bydelen Dalum. Selskabet har allerede knap 5.000 adresser sluttet til fiber i Odense.

Desuden går TDC i gang med at rulle fiber ud til yderligere 2.500 adresser i Roskilde, 1.950 adresser i Helsingør, 1.500 adresser i Karslunde syd for København og 450 adresser i Hammersholdt ved Hillerød.

Du kan se alle adresserne herunder:Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.