Artikel top billede

(Foto: NorthernStock)

Sådan turboimplementerede GateHouse helt nyt ERP-system på blot 26 dage: "Systemet skulle kunne favne det hele og integrere forretningerne med hinanden"

På 26 dage midt i coronakrisen og hen over påsken implementerede den danske softwarevirksomhed GateHouse en ERP-løsning fra IFS som erstatning for et bare to år gammel NAV-løsning. Her er historien om, hvordan det lykkedes.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs historien om, hvordan GateHouse implementerede IFS på 26 dage
  • Derfor ville CFO'en have udskiftet Microsoft Dynamics Navision
  • Hvordan coronakrisen pludselig gav en gylden mulighed for ERP-projektet
  • En række råd til at køre et ERP-projekt hurtigt igennem fra CFO hos GateHouse
  • Hvilke gevinster GateHouse har høstet som følge af IFS-implementeringen
1.565
8 min
Et ERP-projekt på 26 dage hos den nordjyske softwarevirksomhed GateHouse er beviset på, at de ofte langslidende og bekostelige it-projekter faktisk godt kan eksekveres inden for en overskuelig tidshorisont.

Men skal man gøre det på under en måned, er det hård arbejde.

Det fortæller GateHouses CFO Kenney Vesteraa Christiansen, der har stået i spidsen for den 26-dages ERP-implementering, hvor GateHouse sløjfede et kun to år gammelt Microsoft Dynamics NAV-system og erstattede den med en svensk ERP-løsning fra IFS.

"Der går 26 dage fra start til at vi er live i alle selskaberne, og det er endda med påske oven i," siger Kenney Vesteraa Christiansen, inden han puster ud og tilføjer:

"Men det var hårdt arbejde, og jeg tog næsten syv kilo på. Det gjorde jeg også ved min sidste ERP-implementering. Det er fra klokken 07 om morgenen til 22-23 om aftenen. Hver dag hele måneden kun med lørdagen fri."

Du kan læse mere om Kenny Vesteraa Christiansens sukker-forbrug i løbet af projektet her: "Det er ikke sundt at implementere ERP. I mit seneste ERP-projekt brugte jeg næsten 15.000 kroner på slik og kage og tog syv kilo på"

Her er historien om, hvordan projektet blev til og turboimplementeret på 26 dage.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter