Artikel top billede

Blev aflyst i 2020: Nu skubbes også Mobile World Congress 2021 ud i fremtiden

Telebranchens absolut største årlige event Mobile World Congres 2021 bliver udsat fire måneder til midtsommeren på grund af corona. I februar blev 2020-udgaven af konferencen helt aflyst i sidste øjeblik.

Telebranchens internationalt set mest vigtige årlige event, Mobile World Congres, har været hårdt ramt af corona. I februar blev konferencen, der typisk har over 100.000 deltagere, helt aflyst i sidste øjeblik.

Det kan du læse mere om her: En af årets største tech-messer aflyst: MWC afblæses af frygt for coronavirus-smitte

Nu meddeler organisationen bag, at næste års konference bliver rykket fire måneder frem, så den løber fra 28. juni til 1. juli 2021. Det skriver Reuters.

Konferencen bliver en ‘gammeldags’ fysisk konference - og som sædvanlig i Barcelona, men besøgstal på normalt 110.000 deltagere er ikke realistisk. Derfor vil der være et større virtuelt element i næste års konference.

Mats Granryd, topchef for telebrancheorganisationen GSMA, som arrangerer konferencen, siger, at udsættelsen giver tid til at forstærke de hygiejnemæssige forberedelser.

Han håber desuden, at det næste sommer vil være muligt at at tage en meget hurtig coronatest, og at der til den tid vil være vacciner til rådighed.

GSMA flytter i samme ombæring den kinesiske udgave af Mobile World Congres frem til slutningen af februar 2021, så de to events i realiteten bytter pladser i kalenderen.