Blev aflyst i 2020: Nu skubbes også Mobile World Congress 2021 ud i fremtiden

Telebranchens absolut største årlige event Mobile World Congres 2021 bliver udsat fire måneder til midtsommeren på grund af corona. I februar blev 2020-udgaven af konferencen helt aflyst i sidste øjeblik.

Telebranchens internationalt set mest vigtige årlige event, Mobile World Congres, har været hårdt ramt af corona. I februar blev konferencen, der typisk har over 100.000 deltagere, helt aflyst i sidste øjeblik.

Det kan du læse mere om her: En af årets største tech-messer aflyst: MWC afblæses af frygt for coronavirus-smitte

Nu meddeler organisationen bag, at næste års konference bliver rykket fire måneder frem, så den løber fra 28. juni til 1. juli 2021. Det skriver Reuters.

Konferencen bliver en ‘gammeldags’ fysisk konference - og som sædvanlig i Barcelona, men besøgstal på normalt 110.000 deltagere er ikke realistisk. Derfor vil der være et større virtuelt element i næste års konference.

Mats Granryd, topchef for telebrancheorganisationen GSMA, som arrangerer konferencen, siger, at udsættelsen giver tid til at forstærke de hygiejnemæssige forberedelser.

Han håber desuden, at det næste sommer vil være muligt at at tage en meget hurtig coronatest, og at der til den tid vil være vacciner til rådighed.

GSMA flytter i samme ombæring den kinesiske udgave af Mobile World Congres frem til slutningen af februar 2021, så de to events i realiteten bytter pladser i kalenderen.Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Beskyt virksomheden effektivt mod mailbårne angreb
Mailserveren er rykket i skyen, typisk i form af Office 365, men det er truslerne også. For trods højt sikkerhedsniveau hos Microsoft er virksomhederne mindst lige så udsat for mailbårne cyberangreb som førhen. Enten i form af social engineering – hvor angriberne prøver at lokke adgangsgivende informationer ud af medarbejderne, i form af phishing eller gennem deciderede malwareangreb. Dertil kommer forsøg på svindel i form af eksempelvis CEO-fraud, falske fakturaer og meget andet. Denne hvidbog giver et opdateret overblik over angrebsformerne og konkrete bud på, hvordan du bedst forebygger, at din virksomhed rammes.