Frank Vikingstad, administrerende direktør i Sysco (til venstre) og Christian Skytt, administrerende direktør for Basecare (til højre). Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Dansk Oracle-specialist skifter navn efter opkøb

To år efter opkøbet af norske Sysco skifter den danske Oracle-specialist Basecare nu navn.

Til oktober har den danske Oracle-specialist Bascare været en del af norske Sysco i to år. Det tager selskabet nu konsekvensen af og skifter navn.

Fremover skrotter selskabet helt Basecare og bliver i stedet til Sysco Danmark.

Det oplyser selskaberne til Computerworld.

Dermed har Sysco nu 250 medarbejdere fordelt på sine kontorer i Danmark, Norge og Sverige.

Læs også: Norske Sysco køber dansk Oracle-partner på nordisk opkøbstogt: Skal fordoble antallet af medarbejdere i det kommende år

Den nye danske del af Sysco havde sidste år en omsætning på lige over 14 millioner kroner.

Tidligere har Syscos norske ledelsen fortalt til Computerworld, at målet er at fordoble antallet af medarbejdere i den danske del af forretningen efter opkøbet i 2018.

Samtidig forventer det norkse moderselskab, at den danske forretning kommer til at stige med 50 procent årligt. Et mål selskabet allerede har indfriet første år efter opkøbet.

"Det har været et godt første år. Vi har haft høje ambitoner. Vi havde en offensiv plan. Det har Christian Skytt (administrerende direktør for Sysco Danmark, red.) og Basecare leveret på," lød det fra Syscos administrerende direktør Frank Vikingstad til Computerworld sidste år.

Læs mere her: Væksten i danske Basecare buldrer afsted et år efter norsk overtagelse - men selskabet mangler medarbejdere: "Vi vil gerne have unge folk med Oracle-kompetencer. Det findes ikke"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan vinder du større anerkendelse for din sikkerhedsindsats
De fleste IT-sikkerhedsansvarlige oplever undertiden, at topledelsen ikke helt forstår og anerkender de kritiske cybersikkerhedsorienterede udfordringer, virksomheden skal håndtere. Ja, man fornemmer måske endda, at situationens alvor slet ikke trænger igennem på direktionsgangen.