Artikel top billede

Frank Vikingstad, administrerende direktør i Sysco (til venstre) og Christian Skytt, administrerende direktør for Basecare (til højre). Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Dansk Oracle-specialist skifter navn efter opkøb

To år efter opkøbet af norske Sysco skifter den danske Oracle-specialist Basecare nu navn.

Til oktober har den danske Oracle-specialist Bascare været en del af norske Sysco i to år. Det tager selskabet nu konsekvensen af og skifter navn.

Fremover skrotter selskabet helt Basecare og bliver i stedet til Sysco Danmark.

Det oplyser selskaberne til Computerworld.

Dermed har Sysco nu 250 medarbejdere fordelt på sine kontorer i Danmark, Norge og Sverige.

Læs også: Norske Sysco køber dansk Oracle-partner på nordisk opkøbstogt: Skal fordoble antallet af medarbejdere i det kommende år

Den nye danske del af Sysco havde sidste år en omsætning på lige over 14 millioner kroner.

Tidligere har Syscos norske ledelsen fortalt til Computerworld, at målet er at fordoble antallet af medarbejdere i den danske del af forretningen efter opkøbet i 2018.

Samtidig forventer det norkse moderselskab, at den danske forretning kommer til at stige med 50 procent årligt. Et mål selskabet allerede har indfriet første år efter opkøbet.

"Det har været et godt første år. Vi har haft høje ambitoner. Vi havde en offensiv plan. Det har Christian Skytt (administrerende direktør for Sysco Danmark, red.) og Basecare leveret på," lød det fra Syscos administrerende direktør Frank Vikingstad til Computerworld sidste år.

Læs mere her: Væksten i danske Basecare buldrer afsted et år efter norsk overtagelse - men selskabet mangler medarbejdere: "Vi vil gerne have unge folk med Oracle-kompetencer. Det findes ikke"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere