Artikel top billede

Frank Vikingstad, administrerende direktør i Sysco (til venstre) og Christian Skytt, administrerende direktør for Basecare (til højre). Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Dansk Oracle-specialist skifter navn efter opkøb

To år efter opkøbet af norske Sysco skifter den danske Oracle-specialist Basecare nu navn.

Til oktober har den danske Oracle-specialist Bascare været en del af norske Sysco i to år. Det tager selskabet nu konsekvensen af og skifter navn.

Fremover skrotter selskabet helt Basecare og bliver i stedet til Sysco Danmark.

Det oplyser selskaberne til Computerworld.

Dermed har Sysco nu 250 medarbejdere fordelt på sine kontorer i Danmark, Norge og Sverige.

Læs også: Norske Sysco køber dansk Oracle-partner på nordisk opkøbstogt: Skal fordoble antallet af medarbejdere i det kommende år

Den nye danske del af Sysco havde sidste år en omsætning på lige over 14 millioner kroner.

Tidligere har Syscos norske ledelsen fortalt til Computerworld, at målet er at fordoble antallet af medarbejdere i den danske del af forretningen efter opkøbet i 2018.

Samtidig forventer det norkse moderselskab, at den danske forretning kommer til at stige med 50 procent årligt. Et mål selskabet allerede har indfriet første år efter opkøbet.

"Det har været et godt første år. Vi har haft høje ambitoner. Vi havde en offensiv plan. Det har Christian Skytt (administrerende direktør for Sysco Danmark, red.) og Basecare leveret på," lød det fra Syscos administrerende direktør Frank Vikingstad til Computerworld sidste år.

Læs mere her: Væksten i danske Basecare buldrer afsted et år efter norsk overtagelse - men selskabet mangler medarbejdere: "Vi vil gerne have unge folk med Oracle-kompetencer. Det findes ikke"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere