Tesla ramt af omfattende it-nedbrud: Brugere kan ikke låse bilen op via appen

Tesla ramt af store tekniske vanskeligheder, der har fået interne og eksterne systemer til at gå ned. Tesla-ejere har ikke kunne forbindes til bilerne via appen.

Amerikanske Tesla er ramt af et komplet it-nedbrud på globalt plan.

Elbilsproducenten døjer med netværksafbrydelser, der både rammer interne systemer men også kundevendte systemer.

Det beretter en række amerikanske medier, heriblandt Electrek.

Kilder, der er bekendt med sagen, fortæller til mediet, at de interne systemer uforklarligt er nede, hvilket gør, at personalet ikke kan håndtere leverancer og ordrer.

På forbrugersiden kunne Tesla-ejerne ikke forbindes til deres biler gennem appen. Dette begyndte omkring onsdag klokken 11.00 amerikansk tid. Bilejerne var dog stadig i stand til at låse bilen op via bluetooth. Derudover beretter brugere, at Teslas kundeservice ikke har været tilgængelig.

Udfordringerne med appen skulle være løst på nuværende tidspunkt.

Samtidig oplevede selskabet problemer med Teslas officielle hjemmeside, der vist fejl på en række undersider.

Nedbruddet ser ud til at være det mest omfattende, som Tesla har oplevet til dato, skriver mediet. Hundrevis af Tesla-brugere verden over har indberettet og klaget over de tekniske problemer på DownDetector.com.

Teslas aktiekurs tog et ordentligt dyk på 9,6 procent i gårsdagens handel.

Ifølge Bloomberg er de tekniske udfordringer årsag til kursfaldet.

Selskabets aktiekurs oplevede desuden et markant fald dagen inden, da investorer havde overværet selskabets højt profilerede 'Battery Day'-event.

Det kan du læse mere om her: Elon Musk præsenterede fremtidens Tesla-batteri - og straks styrtdykkede aktien
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan vinder du større anerkendelse for din sikkerhedsindsats
De fleste IT-sikkerhedsansvarlige oplever undertiden, at topledelsen ikke helt forstår og anerkender de kritiske cybersikkerhedsorienterede udfordringer, virksomheden skal håndtere. Ja, man fornemmer måske endda, at situationens alvor slet ikke trænger igennem på direktionsgangen.