Artikel top billede

(Foto: Photo by Roberto Nickson on Unsplash)

Tesla ramt af omfattende it-nedbrud: Brugere kan ikke låse bilen op via appen

Tesla ramt af store tekniske vanskeligheder, der har fået interne og eksterne systemer til at gå ned. Tesla-ejere har ikke kunne forbindes til bilerne via appen.

Amerikanske Tesla er ramt af et komplet it-nedbrud på globalt plan.

Elbilsproducenten døjer med netværksafbrydelser, der både rammer interne systemer men også kundevendte systemer.

Det beretter en række amerikanske medier, heriblandt Electrek.

Kilder, der er bekendt med sagen, fortæller til mediet, at de interne systemer uforklarligt er nede, hvilket gør, at personalet ikke kan håndtere leverancer og ordrer.

På forbrugersiden kunne Tesla-ejerne ikke forbindes til deres biler gennem appen. Dette begyndte omkring onsdag klokken 11.00 amerikansk tid. Bilejerne var dog stadig i stand til at låse bilen op via bluetooth. Derudover beretter brugere, at Teslas kundeservice ikke har været tilgængelig.

Udfordringerne med appen skulle være løst på nuværende tidspunkt.

Samtidig oplevede selskabet problemer med Teslas officielle hjemmeside, der vist fejl på en række undersider.

Nedbruddet ser ud til at være det mest omfattende, som Tesla har oplevet til dato, skriver mediet. Hundrevis af Tesla-brugere verden over har indberettet og klaget over de tekniske problemer på DownDetector.com.

Teslas aktiekurs tog et ordentligt dyk på 9,6 procent i gårsdagens handel.

Ifølge Bloomberg er de tekniske udfordringer årsag til kursfaldet.

Selskabets aktiekurs oplevede desuden et markant fald dagen inden, da investorer havde overværet selskabets højt profilerede 'Battery Day'-event.

Det kan du læse mere om her: Elon Musk præsenterede fremtidens Tesla-batteri - og straks styrtdykkede aktien
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere