Artikel top billede

Tesla ramt af omfattende it-nedbrud: Brugere kan ikke låse bilen op via appen

Tesla ramt af store tekniske vanskeligheder, der har fået interne og eksterne systemer til at gå ned. Tesla-ejere har ikke kunne forbindes til bilerne via appen.

Amerikanske Tesla er ramt af et komplet it-nedbrud på globalt plan.

Elbilsproducenten døjer med netværksafbrydelser, der både rammer interne systemer men også kundevendte systemer.

Det beretter en række amerikanske medier, heriblandt Electrek.

Kilder, der er bekendt med sagen, fortæller til mediet, at de interne systemer uforklarligt er nede, hvilket gør, at personalet ikke kan håndtere leverancer og ordrer.

På forbrugersiden kunne Tesla-ejerne ikke forbindes til deres biler gennem appen. Dette begyndte omkring onsdag klokken 11.00 amerikansk tid. Bilejerne var dog stadig i stand til at låse bilen op via bluetooth. Derudover beretter brugere, at Teslas kundeservice ikke har været tilgængelig.

Udfordringerne med appen skulle være løst på nuværende tidspunkt.

Samtidig oplevede selskabet problemer med Teslas officielle hjemmeside, der vist fejl på en række undersider.

Nedbruddet ser ud til at være det mest omfattende, som Tesla har oplevet til dato, skriver mediet. Hundrevis af Tesla-brugere verden over har indberettet og klaget over de tekniske problemer på DownDetector.com.

Teslas aktiekurs tog et ordentligt dyk på 9,6 procent i gårsdagens handel.

Ifølge Bloomberg er de tekniske udfordringer årsag til kursfaldet.

Selskabets aktiekurs oplevede desuden et markant fald dagen inden, da investorer havde overværet selskabets højt profilerede 'Battery Day'-event.

Det kan du læse mere om her: Elon Musk præsenterede fremtidens Tesla-batteri - og straks styrtdykkede aktien
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere