Artikel top billede

Amazon kaster sig ind i gaming-krigen: Lancerer ny spilplatform

Amazon har lanceret en ny cloud-baseret gaming-platform, der skal udfordre Playstation, Xbox og Google Stadia.

Endnu en spiller kaster sig ind i det hastigt voksende gaming-marked.

Denne gang er det tech-giganten Amazon, der har lanceret en ny cloud-baseret spilplatform ved navn Luna.

Derved skal Amazon til at bide skeer med platforme såsom Google Stadia, Microsofts Xbox og Sonys Playstation, der sidder inde med cloudbaserede spiltjenester.

Præsentationen skete torsdag på Amazons hardware-event, skriver The Verge.

Selskabets præciserer ikke, hvornår den nye tjeneste vil ramme det globale marked. I første omgang vil Luna blive tilgængelig på pc, mac, Fire TV og iPhone samt iPad. Efterfølgende vil der komme en verison til Android.

Læs også: Derfor investerer Microsoft lige nu milliarder af kroner i spilmarkedet: Her er selskabets ambitiøse gamer-plan

Introduktionsprisen vil være 5,99 dollar, eller 38 kroner, om måneden i platformens tidlige fase, hvilket giver brugerne mulighed for at spille på to forskellige devices på samme tid.

Opløsningen bliver 4K/60fps for udvalgte spiltitler, fremgår det. Platformen vil selvfølgelig blive hostet via AWS.

Amazon oplyser, at der vil være mere end 100 spil tilgængelige via Lunar Plus channel, heriblandt Resident Evil 7, Control, Panzer Dragoon, A Plague Tale: Innocence, The Surge 2, Yooka-Laylee, GRID, Abzu, og Brothers: A Tale of Two Sons.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere