Danske Penneos topchef stopper med omgående virkning

Topchefen for børsnoterede Penneo, Niels Henrik Rasmussen, trækker sig fra posten på grund af familiemæssige forhold.

Topchef for danske Penneo, Niels Henrik Rasmussen, trækker sig med omgående virkning fra stillingen som CEO for det fremadstormende selskab.

Det sker blot et par måneder efter børsnoteringen af selskabet på minibørsen First North, som fandt sted i sommer.

Den kan du læse mere om her: Danske Penneos aktiekurs stryger til tops efter børsnotering.

Niels Henrik Rasmussen trækker sig ifølge selskabet for at hellige sig sin familie, i det hans datter netop har gennemgået en ryg-operation og nu er i gang med at komme sig.

Han stopper derfor for at ‘fokusere på sin familie,’ meddeler Penneo.

Niels Henrik Rasmussen har været CEO for Penneo siden 2018. Tidligere har han været både investor og bestyrelsesformand for selskabet.

Midlertidig direktør udnævnt
I hans sted har Penneo nu indsat medstifter Nicolaj Højer Nielsen som midlertidig administrerende direktør.

Han vil således stå i spidsen for selskabet, indtil bestyrelsen har fundet en permanent profil til at lede Penneos udvikling som børsnoteret selskabet.

Penneo meddeler, at selskabet allerede nu har en ønskeliste med emner, som kan være interessante som nye topchefer, ligesom selskabet vil samarbejde med et headhunter-selskab om at finde mulige kandidater.

“Bestyrelsen har en vel-defineret og fokuseret ekspansions-strategi og leder nu efter den rette CEO til at lede Penneo ind i selskabets næste vækst-periode,” meddeler bestyrelsesformand Morten Elk i en udsendt børs-meddelelse.

"Vi forventer, at den kommende CEO har den globale erfaring, som er nødvendig for at gennemføre den vedtagne strategi samt til videre internationalisering af vores forretning," lyder det fra bestyrelsesformanden.

Du kan læse hele meddelelsen fra Penneo her.

Læs også:

Penneo scorer millioner og er klar til børsnotering: 73 procent af de interesserede investorer har fået nej til at købe aktier

Stor efterspørgsel efter Penneos aktier - klar til at hente 50 millioner kroner på børsnoteringPremium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.