Artikel top billede

(Foto: PressConnect / PressConnect)

Danske Penneos topchef stopper med omgående virkning

Topchefen for børsnoterede Penneo, Niels Henrik Rasmussen, trækker sig fra posten på grund af familiemæssige forhold.

Topchef for danske Penneo, Niels Henrik Rasmussen, trækker sig med omgående virkning fra stillingen som CEO for det fremadstormende selskab.

Det sker blot et par måneder efter børsnoteringen af selskabet på minibørsen First North, som fandt sted i sommer.

Den kan du læse mere om her: Danske Penneos aktiekurs stryger til tops efter børsnotering.

Niels Henrik Rasmussen trækker sig ifølge selskabet for at hellige sig sin familie, i det hans datter netop har gennemgået en ryg-operation og nu er i gang med at komme sig.

Han stopper derfor for at ‘fokusere på sin familie,’ meddeler Penneo.

Niels Henrik Rasmussen har været CEO for Penneo siden 2018. Tidligere har han været både investor og bestyrelsesformand for selskabet.

Midlertidig direktør udnævnt

I hans sted har Penneo nu indsat medstifter Nicolaj Højer Nielsen som midlertidig administrerende direktør.

Han vil således stå i spidsen for selskabet, indtil bestyrelsen har fundet en permanent profil til at lede Penneos udvikling som børsnoteret selskabet.

Penneo meddeler, at selskabet allerede nu har en ønskeliste med emner, som kan være interessante som nye topchefer, ligesom selskabet vil samarbejde med et headhunter-selskab om at finde mulige kandidater.

“Bestyrelsen har en vel-defineret og fokuseret ekspansions-strategi og leder nu efter den rette CEO til at lede Penneo ind i selskabets næste vækst-periode,” meddeler bestyrelsesformand Morten Elk i en udsendt børs-meddelelse.

"Vi forventer, at den kommende CEO har den globale erfaring, som er nødvendig for at gennemføre den vedtagne strategi samt til videre internationalisering af vores forretning," lyder det fra bestyrelsesformanden.

Du kan læse hele meddelelsen fra Penneo her.

Læs også:

Penneo scorer millioner og er klar til børsnotering: 73 procent af de interesserede investorer har fået nej til at købe aktier

Stor efterspørgsel efter Penneos aktier - klar til at hente 50 millioner kroner på børsnotering