Artikel top billede

Microsoft klar med nye opdateringer til LinkedIn: Nu kan du videochatte via Teams og vise at du er på jobjagt

LinkedIn er klar med en lang række nye funktioner. Det Microsoft-ejede medie lancerer blandt andet en ny funktion, der er inspireret af Instagram og Snapchat, og derudover bliver det også muligt at foretage video-chats via Teams.

Det sociale medie for professionelle LinkedIn , der er ejet af Microsoft, lancerer nu en række nye funktioner. Det oplyser selskabet på sin blog

Som en del af de nye opdateringer udruller LinkedIn det første redesign af sin hjemmeside og mobile-app i fire år.

Hvis vi ser bort fra designændringerne er den mest markante nyhed dog formodentligt, at LinkedIn nu introducerer en ny såkaldt stories-funktion.

En funktion der indtil nu er bedst kendt fra sociale medier som Instagram og Snapchat, hvor man kan lægge midlertidigt indhold op, som forsvinder i løbet af 24 timer.

Vis at du er jobsøgende

Vi befinder lige nu i en pandemi, hvor arbejdsløsheden de fleste steder i verden er steget i løbet af det seneste halve år.

I den forbindelse har LinkedIn nu introduceret en såkaldt Open to work-funktion, der er en særlig billedramme, som indikerer, at vedkommende er jobsøgende netop nu.

Samtidig introducerer LinkedIn også en forbedret søgefunktion, et opdateret sit besked-univers med nye funktioner.

Sidst men ikke mindst vil det nu også være muligt at bruge LinkedIn til at foretage videochats via blandt andet Teams og Zoom.

Læs også: Microsoft klar med stor Teams-opdatering: Nu kommer Together Mode og mange andre nye møde-funktioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere