Efter storm på borger.dk: Nu har 356.500 danskere hævet deres feriepenge

Hundredtusindevis af danskere har i dag stået i digital kø for at hæve deres indefrosne feriepenge, det oplyser ATP.

Der har dagen i gennem været kø for at komme ind på borger.dk. Det skyldes, at danskerne fra tirsdag morgen har haft mulighed for at hæve deres indefrosne feriemidler.

Nu oplyser ATP i en pressemeddelelse, at 92.000 danskere allerede efter to timer havde valgt at få deres feriemidler udbetalt, og klokken 15.30 var det tal steget til 365.500.

ATP vurderer, at det svarer til at 7,1 milliarder kroner ud af de i alt indefrosne 60 milliarder kroner nu står til at blive udbetalt.

Anne Kristine Axelsson, der er koncerndirektør for ATP, oplyser, at der i gennemsnit har været to timers ventetid i løbet af dagen, og den langeventetid har ifølge hende været forventeligt.

”Man kan dog med fordel vente til ydertimerne med at logge sig på – eller vente et par dage med at søge”, siger Anne Kristine Axelsson.

Læs også: ATP gør klar til udbetale feriepenge til tre millioner danskere: Timelang kø på borger.dk

Blev udviklet på tre måneder
It-systemet der står for udbetalingen af feriepengene er blevet udviklet på blot tre måneder, og det har kostet 10 millioner kroner i udviklingsomkostningerne.

Det har Jesper Juel-Helwig, underdirektør i ATP, tidligere på dagen, oplyst til Computerworld.

"Vi synes, at det er gået godt, at er vi er fuld drift på alle cylindre 29. september. Vi klapper medarbejderne på skuldrene i øjeblikket, for mange har arbejdet nat og weekender for at nå det her. De har ikke haft sommerferie endnu," sagde Jesper Juel-Helwig til Computerworld.

Læs også:
ATP har bygget it-system til udbetaling af feriepenge på tre måneder: "Mange har arbejdet nat og weekender for at nå det"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.