Artikel top billede

Amazon introducerer en helt ny måde at betale kontaktfrit

Den amerikanske handelsgigant udvikler en corona-sikret måde at betale i butikken på.

En af Amazons konstante bestræbelser har været at gøre købsoplevelsen så gnidningsfri som muligt – men det gør at biometriske tiltag som ansigtsgenkendelse og fingeraftrykslæsning problematiske, når en pandemi tvinger butiksbesøgende til at bære mundbind og undgå at røre overflader.

Det adresserer handelsgiganten ved en ny, 100 procent kontaktløs, betalingsenhed døbt Amazon One, som kan scanne og genkende besøgende ved at aflæse deres håndflader.

Systemet fungerer ved, at besøgende først indsætter deres kreditkort og efterfølgende fører hånden over en håndfladescanner, der matcher ens kreditkortoplysninger med ens hånds unikke signatur.

Når ens håndflader og kreditkortinfo er lagret, kan systemet genkende en ved næste besøg.

Scanningen tager omkring et sekund ved hvert besøg, skriver netmediet Techcrunch.

Læs også: Nets i gang med at teste betaling med ansigtet i København: Betal for en vare via ansigtsscanning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere