Jesper Zerlang, Logpoint. Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Investorer skyder 190 millioner kroner ind i danske LogPoint - skal investeres i massiv vækst

Opdateret: Fremadstormende danske Logpoint rejser 190 millioner kroner, som nu skal investeres målrettet i ambitiøse vækstplaner.

Den fremadstormende danske it-sikkerhedsvirksomhed LogPoint lander 190 millioner kroner, som nu skal investeres i vækst.

Pengene kommer fra amerikanske Evolution Equity Partners, danske Dico og tyske Digital+ Partners, meddeler Logpoint.

Topchef Jesper Zerlang siger at pengene skal investeres i vækst i især Europa og USA, hvor Logpoint nu vil investere i at styrke sit brand samt i salg og marketing.

Direktør Jesper Zerlang meddeler i en meddelelse sendt til Computerworld, at LogPoint har 'en unik' forretningsmodel og allerede nu er veletableret på de store markeder i USA og Europa.

"Nu er tiden kommet til yderligere at ekspandere i vores nøglemarkeder og fortsætte vores stærke vækst i de kommende år," siger han.


Han fortalte for et par år siden Computerworld om Logpoints meget ambitiøse planer, der i sagens natur koster penge.

Det kan du læse mere om her: Sådan vil dansk sikkerhedsfirma 10-doble omsætningen på bare tre år: Sigter efter en milliard kroner i 2021

“Vi skal vokse vores omsætning 50 procent hvert år, og det er ikke urealistisk, at vi har fordoblet antallet af ansatte inden for de næste to til tre år,” siger Jesper Zerlang til Børsen i forbindelse med den nye kapital.

LogPoint - der står bag løsninger inden avanceret netværksovervågning - har for tiden omkring 190 medarbejdere i otte lande. I alt har selskabet nu rejst mere end en kvart milliard kroner i kapital.

Netop markedet for netværks-overvågning er for tiden præget af forrygende vækst i en tid, hvor mange store virksomheder bliver ramt af eksempelvis ransomware-angreb.

Du kan læse mere om LogPoints ambitiøse ekspansionsplaner her: Dansk sikkerhedsselskab flytter til USA for at erobre hele verden: "Vi vil være verdens bedste inden for SIEM"

Logpoints stifter og nuværende direktør for LogPoint Americas, Søren Laustrup, siger at cybersikkerhed har taget 'et kvantespring' i Europa i de seneste år.

"I dag er cybersikkerhed i sandhed global og SIEM ['security information and event management,' red] er universelt anerkendt som en central teknologi," siger han.

Læs også:

Sådan vil dansk sikkerhedsfirma 10-doble omsætningen på bare tre år: Sigter efter en milliard kroner i 2021

Dansk sikkerhedsfirma henter finansdirektør hjem fra USA til bunden opgave: Skaf 50 millioner dollar før sommeren er forbi
Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan vinder du større anerkendelse for din sikkerhedsindsats
De fleste IT-sikkerhedsansvarlige oplever undertiden, at topledelsen ikke helt forstår og anerkender de kritiske cybersikkerhedsorienterede udfordringer, virksomheden skal håndtere. Ja, man fornemmer måske endda, at situationens alvor slet ikke trænger igennem på direktionsgangen.