Artikel top billede

Ny dansk streaming-tjeneste går i luften

Tre danske forlag går sammen om at skabe en ny spiller indenfor streaming af lyd- og e-bøger.

Forlags-trekløveret Gyldendal, Modtryk og Gads sender sammen en ny streaming-tjeneste til søs.

Streaming-tjenesten hedder ’Chapter’ og tilbyder både lyd- og e-bøger til mobilen eller tabletten.

”Chapter vil være den lyd- og e-bogstjeneste, som værner om litteraturen og dens fremtid på det voksende, digitale bogmarked. Vi vil favne bredt på tværs af genrer og sikre plads, synlighed og en fair transparent afregning til alle forfattere," lyder det på tjenestens hjemmeside.

Priserne debuterer ved 69 kroner for 12 timers streamet lydbog per måned, mens der for 99 kroner per måned tilbydes ubegrænset forbrug. To-bruger eller familiepakker løber op i henholdsvis 149 og 189 kroner per måned. Der kan spares yderligere 15 procent ved at købe et års abonnement.

Chapter udfordrer således etablerede streaming-tjenester på området som Mofibo og Saxo ved at byde på billigere alternativer.

Se også: Digitale abonnementstjenester har succes under coronakrisen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere