Kinesiske OnePlus slipper vild telefon løs: Byder på et snedigt batteri-trick

Mobilproducenten OnePlus nye toptelefon byder på et uset batteri-trick - den lader usædvanlig hurtigt op.

Den kinesiske mobilproducent OnePlus har siden sin debut udtrykt et indædt ønske om at gå efter flagskibstelefonerne.

I starten var det et miks af decideret lavpris og topkomponenter henvendt til entusiaster der blev lokket med, men med tiden har selskabet satset bredere med blandt andetmere noble konstruktioner, fintunet software og bedre kameraevner. Priserne er dog også røget i vejret i mellemtiden.

Desuden blev der samtidigt itereret hurtigt. Hvert halve år udkom en ny stjernemobil.

2020 er dog ikke som de andre år. I denne ombæring får toptelefonen OnePlus 8 Pro fra foråret lov til at regere i toppen af sortimentet, mens lillebror OnePlus 8 får sig en efterårsupdate kaldet ’8T’.

Og det er slet ikke dumt, for OnePlus 8T byder på evner, som vækker minder til selskabets mest ambitiøse fortid.

Toptunet oplader
OnePlus var blandt de første mobilproducenter herhjemme, der for alvor beskæftigede sig med kvikopladning i deres smartphones.

Og nu rykker selskabet igen ved hvad der kan forventes i en smartphones.

Det daglige laderitual kvikkes op i en sådan grad, at der ved hjælp af en særlig 65 watt oplader kan tankes strøm til op til en dag på blot et kvarter. Den fulde opladning af det 4.500 mAh store batteri klares på under 40 minutter.

Lovende komponenter
nePlus 8T er dog mere end blot end en OnePlus 8 med en ny oplader. Skærmen kan nu opdateres med 120 Hz, ligesom i Pro modellen, mens der loves en høj farveægthed.

Inde i telefonen finder man den stærke 5G-kompatible Snapdragon 865 processor som arbejder sammen med op til 12 gigabyte ram og 256 gigabyte lager.

Bagsiden byder på fire kameraer, et med ultra vidvinkel synsfelt, et standardkamera med 48 megapixels samt to mere kuriøse moduler til sort/hvid og makrofotos.

Skarpe priser
OnePlus 8T vil også markere sig med prisen, der vil debutere 20. oktober ved blot 4.699 kroner for billigste modellen med otte gigabyte ram og 128 gigabyte lager.

Topmodellen med dobbelt så meget lager og 12 gigabyte ram løber op i 5.399 kroner.

Læs også: Test: Der er intet middelmådigt over den prisvenlige OnePlus Nord-smartphonemest debatterede artikler

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hyperkonvergeret infrastruktur: Få det bedste fra on-premise og cloud
Det står stadig mere klart, at cloud ikke er løsningen på alle udfordringer. Høje og ofte uigennemskuelige omkostninger er én årsag – omfattende krav til standardisering er en anden. Det efterlader organisationen i et limbo, hvor det kan være svært at finde den rette balance mellem cloudløsninger og det on-premise baserede datacenter. I denne hvidbog kan du få inspiration til, hvordan du opbygger en hyperkonvergeret infrastruktur, der opfylder kravene til hurtig skalering og forretningsmæssig agilitet med XaaS.