Artikel top billede

Netflix taber pusten efter corona-optur

Streaming-giganten Netflix fik slet ikke så mange nye abonnenter i tredje kvartal som markedet og selskabet selv forventede, og indtjeningen skuffer også.

Det seneste kvartalsregnskab fra Netflix blev lidt af en skuffelse. Forårets enorme corona-optur for selskabet, hvor 15,8 millioner nye abonnenter kom til i første kvartal, blev i det tredje kvartal til noget af en nedtur for selskabet.

Netflix og markedet havde sat næsen op efter 3,4 millioner nye abonnenter, men da regnskabet blev gjort op, havde kun 2,2 millioner nye kunder fundet vej til streaming-giganten. Det skriver Reuters.

Indtjeningen pr. aktie blev 1,74 dollars, hvor markedet havde forventet 2,14 dollars. Netflix-aktien faldt da også seks procent i eftermarkedet til 494 dollars.

Ifølge Netflix selv giver det ikke så meget mening at vurdere selskabet på de enkelte kvartalers resultater i forhold til Netflix’ langsigtede indtjeningsmuligheder inden for internet-underholdning, som Netflix mener kun er i sin vorden.

Netflix peger alligevel på, at selskabet har fået flere nye kunder i de tre første kvartaler af 2020 i forhold til hele 2019. Netflix har nu svimlende 195,2 millioner kunder på verdensplan.

Reed Hastings, stifter og topchef for Netflix, sagde i et interview med analytikere, at selskabet regner med at nå over 200 millioner kunder inden udgangen af 2020.

Netflix forventer at færdiggøre 150 originale tv-produktioner inden nytår og lover, at der hvert kvartal i 2021 vil komme mere originalt Netflix-indhold i forhold til 2020.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere