Artikel top billede

(Foto: Jacob Ø. Wittorff)

Nemlig.com skal ansætte 200 nye medarbejdere efter ny corona-nedlukning

I løbet af november skal onlinesupermarkedet Nemlig.com ansætte 200 nye medarbejdere. Samtidig satser selskabet på at ramme 1.000 medarbejdere inden nytår.

Fredag introducerede regeringen en række nye tiltag, for at begrænse coronasmitten, og det er med til endnu engang at øge behovet for onlinesupermarkedet Nemlig.com.

Derfor skal onlinesupermarkedet nu ansætte 200 nye medarbejdere i løbet af den kommende måned, skriver Finans.

Samtidig sigter selskabet efter at ramme 1.000 medarbejdere inden årets udgang. Dermed har Nemlig.com ansat 600 nye medarbejdere siden coronakrisen begyndte.

"Vi oplever en kæmpe efterspørgsel for at købe sine dagligvarer på Nemlig.com, da vores kunder kan sidde hjemme og handle alt det, de har behov for, hvilket skaber stor tryghed for mange mennesker. For at imødekomme den store efterspørgsel, går vi nu efter at ansætte yderligere 200 medarbejdere i november måned," siger Stefan Plenge, administrerende direktør i Nemlig.com i en pressemeddelelse.

Efter fredagens pressemødet, hvor der blev annonceret et krav om at bære mundbind i alle supermarkeder, havde Nemlig.com eksempelvis 400 procent flere besøgende end samme periode sidste år.

De mange nye ansættelser har blandt andet betydet, at Nemlig.com i dag dækker fire ud af fem danske husstande. Det kunne selskabet annoncere i maj måned.

Læs mere her: Net-supermarked udvider dækningen: Så tæt er Nemlig.com på at dække hele landet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere