Artikel top billede

(Foto: Jacob Ø. Wittorff)

Nemlig.com skal ansætte 200 nye medarbejdere efter ny corona-nedlukning

I løbet af november skal onlinesupermarkedet Nemlig.com ansætte 200 nye medarbejdere. Samtidig satser selskabet på at ramme 1.000 medarbejdere inden nytår.

Fredag introducerede regeringen en række nye tiltag, for at begrænse coronasmitten, og det er med til endnu engang at øge behovet for onlinesupermarkedet Nemlig.com.

Derfor skal onlinesupermarkedet nu ansætte 200 nye medarbejdere i løbet af den kommende måned, skriver Finans.

Samtidig sigter selskabet efter at ramme 1.000 medarbejdere inden årets udgang. Dermed har Nemlig.com ansat 600 nye medarbejdere siden coronakrisen begyndte.

"Vi oplever en kæmpe efterspørgsel for at købe sine dagligvarer på Nemlig.com, da vores kunder kan sidde hjemme og handle alt det, de har behov for, hvilket skaber stor tryghed for mange mennesker. For at imødekomme den store efterspørgsel, går vi nu efter at ansætte yderligere 200 medarbejdere i november måned," siger Stefan Plenge, administrerende direktør i Nemlig.com i en pressemeddelelse.

Efter fredagens pressemødet, hvor der blev annonceret et krav om at bære mundbind i alle supermarkeder, havde Nemlig.com eksempelvis 400 procent flere besøgende end samme periode sidste år.

De mange nye ansættelser har blandt andet betydet, at Nemlig.com i dag dækker fire ud af fem danske husstande. Det kunne selskabet annoncere i maj måned.

Læs mere her: Net-supermarked udvider dækningen: Så tæt er Nemlig.com på at dække hele landet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere