Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix hæver prisen for alle abonnenter efter ny hård konkurrence

Efter en lunken tilslutningen føler streaming-giganten Netflix sig nu nødsaget til at hæve priserne for sine abonnenter.

Netflix har fået hård konkurrence fra en række nyere streaming-tjenester som Disney+, den nye HBO-variant HBO Max og Amazon Prime.

Det får nu selskabet til at tage konsekvensen af svigtende tilslutning fra brugerne og hæver prisen, det skriver en række medier herunderThe Wall Street Journal.

Prisstigningen kommer til at betyde, at et standardabonnement stiger med én dollar mens premium-abbonementet stiger med to dollar til 17,99 dollar i USA.

Læs også: Netflix taber kunder i Sverige, mens Disney+ stormer frem

Det er uvist hvad prisstigningerne kommer til at betyde for det danske marked, og om priserne i Danmark også kommer til at stige.

Netflix har ikke haft ikke haft den vækst blandt antallet af abonnenter, som man havde håbet på, og derfor kommer de eksisterende kunder altså til at betale noget mere.

Streaming-tjenesten har igennem længere tid satset benhård på egenproduceret indhold, og det er med til at hæve omkostningerne for selskabet.

Derfor blev prisstigningen allerede varslet for få dage siden.

"Der er altid muligheden for en gang i mellem at bede medlemmerne, som vi har leveret ekstra værdi til, om at betale en lille smule mere," lød det fra COO i Netflix, Greg Peters.

Læs også: Netflix taber pusten efter corona-optur
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere