Artikel top billede

Netflix hæver prisen for alle abonnenter efter ny hård konkurrence

Efter en lunken tilslutningen føler streaming-giganten Netflix sig nu nødsaget til at hæve priserne for sine abonnenter.

Netflix har fået hård konkurrence fra en række nyere streaming-tjenester som Disney+, den nye HBO-variant HBO Max og Amazon Prime.

Det får nu selskabet til at tage konsekvensen af svigtende tilslutning fra brugerne og hæver prisen, det skriver en række medier herunderThe Wall Street Journal.

Prisstigningen kommer til at betyde, at et standardabonnement stiger med én dollar mens premium-abbonementet stiger med to dollar til 17,99 dollar i USA.

Læs også: Netflix taber kunder i Sverige, mens Disney+ stormer frem

Det er uvist hvad prisstigningerne kommer til at betyde for det danske marked, og om priserne i Danmark også kommer til at stige.

Netflix har ikke haft ikke haft den vækst blandt antallet af abonnenter, som man havde håbet på, og derfor kommer de eksisterende kunder altså til at betale noget mere.

Streaming-tjenesten har igennem længere tid satset benhård på egenproduceret indhold, og det er med til at hæve omkostningerne for selskabet.

Derfor blev prisstigningen allerede varslet for få dage siden.

"Der er altid muligheden for en gang i mellem at bede medlemmerne, som vi har leveret ekstra værdi til, om at betale en lille smule mere," lød det fra COO i Netflix, Greg Peters.

Læs også: Netflix taber pusten efter corona-optur
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere