Artikel top billede

Lego udskiller spil-afdeling i selvstændigt spiludvikler-selskab

Lego udskiller spil-afdelingen Light Bricks Studio, som etableres selvstændigt spiludvikler-selskab under Lego Ventures.

Den danske Lego-koncern udskiller en af sine spilafdelinger, som nu etableres som selvstændigt spiludvikler-selskab under navnet Light Brick Studios, skriver Finans.

Light Brick Studios har hidtil været et af en række spiludvikler-hold hos Lego, der har udviklet spil baseret på Lego-universet.

Light Brick Studios etableres som selvstændigt selskab under Lego Ventures, og avisen skriver, at Lego-koncernen til en begyndelse investerer en million dollar i selskabet.

Direktør for Light Brick Studios, Karsten Lund, siger til Finans, at selskabet nu får mere luft under vingerne. Selskabet flytter nu fra Billund til København.

Karsten Lund har sammen med COO Mads Prahm stiftet selskabet.

“Vi vil prøve at bygge mere selv, så vi har en større del af værdikæden. Vi skal være lidt tættere på Lego-brandet, samtidig med at vi er tæt på mediet og kunderne Det er en god ide at spinne det ud og give det lidt mere selvstændighed, så det kan få luft under vingerne,” siger Karsten Lund til avisen.

Du kan læse en større artikel om Light Brick Studios i amerikanske The Verge her.