Artikel top billede

Twitter reagerer prompte og udstyrer Trump-tweet med advarsel

Det sociale medie Twitter har midt under afslutningen på det amerikanske valg udstyret et af præsident Donald Trumps tweets med en advarsel.

Twitter har igen markeret et tweet fra den amerikanske præsident Donald Trump, fordi det overtræder det sociale medies regler.

Det sker midt under afslutningen på det amerikanske valg, der har udviklet sig til lidt af en gyser.

Her har Donald Trump netop meldt offensivt ud på Twitter og, viser det sig, for offensivt i forhold til Twitters retningslinjer.

I tweetet hævder præsidenten tilsyneladende, at Republikanerne fører stort, og at Demokraterne forsøger at stjæle valget.

"Vi fører stort, men de prøver at stjæle valget. Vi vil aldrig lade dem gøre det. Stemmer kan ikke blive afgivet, efter at valgstederne er lukket," tweeter Donald Trump.

Men det bryder altså med Twitters regler, der foreskriver, at det er forbudt at mislede og som heller ikke vil acceptere udmeldinger om at valget er vundet, før det er officielt meldt ud.

Læs mere: Twitter strammer regler forud for amerikansk præsidentvalg

Derfor er det pågældende tweet frankeret af et stempel, der fastslår, at det indeholder fejlagtige oplysninger.Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.