Artikel top billede

(Foto: Anders Debel Hansen / Anders Debel Hansen)

Prodata Consult forventer vækst på 50 procent i år: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner

Danske Prodata Consult forventer vækst på 50 procent i omsætningen i år, hvor omsætningen ventes at lande i omegnen af halvanden milliard kroner.

It-selsakbet Prodata Consult har for alvor vind i sejlene og forventer snart at kunne afslutte året med en melding om, at omsætningen er vokset med omkring 50 procent.

Direktør Søren Rode siger til ITWatch, at alt tyder på, at Prodata Consult i 2020 vil komme op på en omsætning i nærheden af halvanden milliard
kroner.

Det vil i givet fald svare til en vækst på omkring 50 procent i forhold til 2019, hvor Prodata Consult lige akkurat rundede en milliard kroner i omsætning.

Det kan du læse mere om her: Danske Prodata Consult når efter 25 år afgørende milepæl: "Det har været en stor målsætning at runde den magiske milliard"

Søren Rode fortæller, at mange af Prodata Consults kunder er pressede af corona-krisen, men at konsulenthuset selv på flere måder har været godt positioneret til at skabe værdi i krisen.

Den har blandt andet skabt usikkerhed om fremtiden, hvilket eksempelvis har øget behovet for skalerbarhed.

“Vi oplever en bevægelse fra offshore til nearshore og onshore. Det er selvfølgelig endnu mere udpræget i produktionsbranchen, hvor mange firmaer pludselig ikke kunne få leverancer fra Kina eller Asien i det hele taget, men vi ser det også i it-branchen, hvor kunderne gerne vil have deres kerne-it tættere på og under kontrol,” siger Søren Rode til mediet.

Læs også:

ProData Consult vinder DSB-udbud til 400 millioner kroner

Sådan er it-konsulentbranchen blevet ramt efter nedlukning af Danmark: Her er status fra 7N, Prodata Consult og Devoteam