Artikel top billede

Prodata Consult forventer vækst på 50 procent i år: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner

Danske Prodata Consult forventer vækst på 50 procent i omsætningen i år, hvor omsætningen ventes at lande i omegnen af halvanden milliard kroner.

It-selsakbet Prodata Consult har for alvor vind i sejlene og forventer snart at kunne afslutte året med en melding om, at omsætningen er vokset med omkring 50 procent.

Direktør Søren Rode siger til ITWatch, at alt tyder på, at Prodata Consult i 2020 vil komme op på en omsætning i nærheden af halvanden milliard
kroner.

Det vil i givet fald svare til en vækst på omkring 50 procent i forhold til 2019, hvor Prodata Consult lige akkurat rundede en milliard kroner i omsætning.

Det kan du læse mere om her: Danske Prodata Consult når efter 25 år afgørende milepæl: "Det har været en stor målsætning at runde den magiske milliard"

Søren Rode fortæller, at mange af Prodata Consults kunder er pressede af corona-krisen, men at konsulenthuset selv på flere måder har været godt positioneret til at skabe værdi i krisen.

Den har blandt andet skabt usikkerhed om fremtiden, hvilket eksempelvis har øget behovet for skalerbarhed.

“Vi oplever en bevægelse fra offshore til nearshore og onshore. Det er selvfølgelig endnu mere udpræget i produktionsbranchen, hvor mange firmaer pludselig ikke kunne få leverancer fra Kina eller Asien i det hele taget, men vi ser det også i it-branchen, hvor kunderne gerne vil have deres kerne-it tættere på og under kontrol,” siger Søren Rode til mediet.

Læs også:

ProData Consult vinder DSB-udbud til 400 millioner kroner

Sådan er it-konsulentbranchen blevet ramt efter nedlukning af Danmark: Her er status fra 7N, Prodata Consult og DevoteamPremium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.