Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Danske B&O går sammen med it-giganten Tech Data i nyt partnerskab

Bang & Olufsen indgår nyt partnerskab med amerikanske Tech Data. Nu skal it-giganten distribuerer B&O's produkter i hele Europa.

Danske Bang & Olufsen har kastet sig ud i et nyt samarbejde med den amerikanske it-gigant Tech Data.

Det oplyser partner i en fælles pressemeddelelse.

Der er tale om en distributionspartnerskab, hvor Tech Datas kunder i Europa får adgang til B&O's lydprodukter.

Amerikanske Tech Data, der er en global teknologi-distributør, vil derfor styrke B&O's europæiske salg, fremgår det. Især hvad angår salg i butikker, som ikke udelukkende sælger B&O's produkter.

B&O's salgsdirektør, Jorge Aguiar, ser frem til flere fordele ved samarbejdet.

“Tech Data har en stærk track record inden for forbrugerelektronik og stor indsigt i det europæiske marked, og jeg ser frem til et udbytterigt partnerskab. Tech Data vil hjælpe os med at skalere vores forretning og styrke vores tilstedeværelse i multibrand og B2B, og jeg er ikke i tvivl om, at samarbejde med en af de førende distributører i denne region vil hjælpe os med at øge salget af vores produkter,” siger han i pressemeddelelsen.

Tech Data, der er et af verdens største tech-selskaber, ligger nummer 90 på den amerikanske Fortune 500-liste.

Selskaber har over 7.000 ansatte globalt og omsatte for 37 milliarder dollar i 2019, hvilket svarer til 233 milliarder kroner.

Luc Van Huystee, Vice President i Tech Data, fortæller, at det nye partnerskab giver mulighed for Tech Datas forhandlere at tilbyde B&O's højkvalitets produkter i Europa.

"Vi ser frem til at udnytte styrken og omfanget af vores salgs- og marketingkompetencer til at udvide Bang & Olufsens produkttilbud blandt vores kanalkunder i Europa," siger han ifølge meddelelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere