Danske B&O går sammen med it-giganten Tech Data i nyt partnerskab

Bang & Olufsen indgår nyt partnerskab med amerikanske Tech Data. Nu skal it-giganten distribuerer B&O's produkter i hele Europa.

Danske Bang & Olufsen har kastet sig ud i et nyt samarbejde med den amerikanske it-gigant Tech Data.

Det oplyser partner i en fælles pressemeddelelse.

Der er tale om en distributionspartnerskab, hvor Tech Datas kunder i Europa får adgang til B&O's lydprodukter.

Amerikanske Tech Data, der er en global teknologi-distributør, vil derfor styrke B&O's europæiske salg, fremgår det. Især hvad angår salg i butikker, som ikke udelukkende sælger B&O's produkter.

B&O's salgsdirektør, Jorge Aguiar, ser frem til flere fordele ved samarbejdet.

“Tech Data har en stærk track record inden for forbrugerelektronik og stor indsigt i det europæiske marked, og jeg ser frem til et udbytterigt partnerskab. Tech Data vil hjælpe os med at skalere vores forretning og styrke vores tilstedeværelse i multibrand og B2B, og jeg er ikke i tvivl om, at samarbejde med en af de førende distributører i denne region vil hjælpe os med at øge salget af vores produkter,” siger han i pressemeddelelsen.

Tech Data, der er et af verdens største tech-selskaber, ligger nummer 90 på den amerikanske Fortune 500-liste.

Selskaber har over 7.000 ansatte globalt og omsatte for 37 milliarder dollar i 2019, hvilket svarer til 233 milliarder kroner.

Luc Van Huystee, Vice President i Tech Data, fortæller, at det nye partnerskab giver mulighed for Tech Datas forhandlere at tilbyde B&O's højkvalitets produkter i Europa.

"Vi ser frem til at udnytte styrken og omfanget af vores salgs- og marketingkompetencer til at udvide Bang & Olufsens produkttilbud blandt vores kanalkunder i Europa," siger han ifølge meddelelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Millionvis af Android-apps har kurs mod din Windows-pc: Forstå hvad Microsofts ’Project Latte’ går ud på
Microsoft forsøger atter en gang at få Android-programmer til at fungere med Windows 10. Spørgsmålet bliver, om de nye bestræbelser vil åbne op for en kattelem eller en ladeport af nye apps til Windows 10 økosystemet.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.