Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Danske B&O går sammen med it-giganten Tech Data i nyt partnerskab

Bang & Olufsen indgår nyt partnerskab med amerikanske Tech Data. Nu skal it-giganten distribuerer B&O's produkter i hele Europa.

Danske Bang & Olufsen har kastet sig ud i et nyt samarbejde med den amerikanske it-gigant Tech Data.

Det oplyser partner i en fælles pressemeddelelse.

Der er tale om en distributionspartnerskab, hvor Tech Datas kunder i Europa får adgang til B&O's lydprodukter.

Amerikanske Tech Data, der er en global teknologi-distributør, vil derfor styrke B&O's europæiske salg, fremgår det. Især hvad angår salg i butikker, som ikke udelukkende sælger B&O's produkter.

B&O's salgsdirektør, Jorge Aguiar, ser frem til flere fordele ved samarbejdet.

“Tech Data har en stærk track record inden for forbrugerelektronik og stor indsigt i det europæiske marked, og jeg ser frem til et udbytterigt partnerskab. Tech Data vil hjælpe os med at skalere vores forretning og styrke vores tilstedeværelse i multibrand og B2B, og jeg er ikke i tvivl om, at samarbejde med en af de førende distributører i denne region vil hjælpe os med at øge salget af vores produkter,” siger han i pressemeddelelsen.

Tech Data, der er et af verdens største tech-selskaber, ligger nummer 90 på den amerikanske Fortune 500-liste.

Selskaber har over 7.000 ansatte globalt og omsatte for 37 milliarder dollar i 2019, hvilket svarer til 233 milliarder kroner.

Luc Van Huystee, Vice President i Tech Data, fortæller, at det nye partnerskab giver mulighed for Tech Datas forhandlere at tilbyde B&O's højkvalitets produkter i Europa.

"Vi ser frem til at udnytte styrken og omfanget af vores salgs- og marketingkompetencer til at udvide Bang & Olufsens produkttilbud blandt vores kanalkunder i Europa," siger han ifølge meddelelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.