Artikel top billede

Adobe køber amerikansk software-selskab i milliardhandel

Adobe kaster sig ud i endnu et opkøb med overtagelsen af amerikanske Workfront. Prisen løber op mere end ni milliarder kroner.

Adobe overtager det amerikanske software-selskab Workfront.

Prisen for handlen, der forventes afsluttet senest februar 2021, løber op i 1,5 milliarder dollar, eller hvad der svarer til 9,4 milliarder kroner.

Det skriver Bloomberg.

Mandag aften amerikansk tid blev aftalen om overtagelse indgået.

Adobe, der i forvejen var partner med Workfront, styrker dets cloud-forretning med overtagelsen.

Derudover får Adobe adgang til Workfronts samarbejdsværktøj, der er udviklet til at styre og køre marketingprojekter mere effektivt.

Værktøjet er blevet hyppigt brugt under corona, hvor virksomheder har været tvunget til at sende medarbejdere hjem, fremgår det.

Workfront, der er baseret i den amerikanske delstat Utah, har 3.000 erhvervskunder og en million brugere, som Adobe, der er kendt for Photoshop-programmet, nu vil overtage.

Ifølge Bloomberg er overtagelsen af Workfront selskabets femtestørste opkøb til dato.

I løbet af 2019, hvor pandemien har raset, er Adobe-aktien steget med 43 procent. Men efter gårsdagens nyhed om et vaccinehåb tog aktien et dyk på 4,8 procent.

Læs også: Adobe klar med en stribe kritiske sikkerhedsopdateringer til 10 udbredte programmer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere