Artikel top billede

Adobe køber amerikansk software-selskab i milliardhandel

Adobe kaster sig ud i endnu et opkøb med overtagelsen af amerikanske Workfront. Prisen løber op mere end ni milliarder kroner.

Adobe overtager det amerikanske software-selskab Workfront.

Prisen for handlen, der forventes afsluttet senest februar 2021, løber op i 1,5 milliarder dollar, eller hvad der svarer til 9,4 milliarder kroner.

Det skriver Bloomberg.

Mandag aften amerikansk tid blev aftalen om overtagelse indgået.

Adobe, der i forvejen var partner med Workfront, styrker dets cloud-forretning med overtagelsen.

Derudover får Adobe adgang til Workfronts samarbejdsværktøj, der er udviklet til at styre og køre marketingprojekter mere effektivt.

Værktøjet er blevet hyppigt brugt under corona, hvor virksomheder har været tvunget til at sende medarbejdere hjem, fremgår det.

Workfront, der er baseret i den amerikanske delstat Utah, har 3.000 erhvervskunder og en million brugere, som Adobe, der er kendt for Photoshop-programmet, nu vil overtage.

Ifølge Bloomberg er overtagelsen af Workfront selskabets femtestørste opkøb til dato.

I løbet af 2019, hvor pandemien har raset, er Adobe-aktien steget med 43 procent. Men efter gårsdagens nyhed om et vaccinehåb tog aktien et dyk på 4,8 procent.

Læs også: Adobe klar med en stribe kritiske sikkerhedsopdateringer til 10 udbredte programmer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere