Artikel top billede

Adobe køber amerikansk software-selskab i milliardhandel

Adobe kaster sig ud i endnu et opkøb med overtagelsen af amerikanske Workfront. Prisen løber op mere end ni milliarder kroner.

Adobe overtager det amerikanske software-selskab Workfront.

Prisen for handlen, der forventes afsluttet senest februar 2021, løber op i 1,5 milliarder dollar, eller hvad der svarer til 9,4 milliarder kroner.

Det skriver Bloomberg.

Mandag aften amerikansk tid blev aftalen om overtagelse indgået.

Adobe, der i forvejen var partner med Workfront, styrker dets cloud-forretning med overtagelsen.

Derudover får Adobe adgang til Workfronts samarbejdsværktøj, der er udviklet til at styre og køre marketingprojekter mere effektivt.

Værktøjet er blevet hyppigt brugt under corona, hvor virksomheder har været tvunget til at sende medarbejdere hjem, fremgår det.

Workfront, der er baseret i den amerikanske delstat Utah, har 3.000 erhvervskunder og en million brugere, som Adobe, der er kendt for Photoshop-programmet, nu vil overtage.

Ifølge Bloomberg er overtagelsen af Workfront selskabets femtestørste opkøb til dato.

I løbet af 2019, hvor pandemien har raset, er Adobe-aktien steget med 43 procent. Men efter gårsdagens nyhed om et vaccinehåb tog aktien et dyk på 4,8 procent.

Læs også: Adobe klar med en stribe kritiske sikkerhedsopdateringer til 10 udbredte programmer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere