Artikel top billede

(Foto: Thomas Tolstrup)

Spillelystne danskere giver Better Collective medvind efter coronanedtur

Den danske bettingvirksomhed Better Collective lukrerede på danskernes spillelyst i årets tredje kvartal, hvor sportsbegivenhederne begyndte at vende tilbage efter corona-nedlukning.

Efter en hård start på året er danske Better Collective tilbage på sporet.

Virksomheden, der lever af at forbinde onlinespillere med gamblingudbydere, har netop offentliggjort regnskabet for årets tredje kvartal.

Her viser sig en omsætning på 134 millioner kroner, hvilket er en stigning på syv procent. Overskuddet ender på 35,7 millioner kroner.

Derved er barren hævet markant i forhold til 2019, hvor overskuddet i tredje kvartal lød på 23 millioner kroner.

Administrerende direktør Jesper Søgaard fortæller i en pressemeddelelse, at selskabets vækst skyldes en øget aktivitet efter, at sportsbegivenheder begyndte at vende tilbage over sommeren efter flere måneder med corona-nedlukninger.

"Q3 viste sig at være et kvartal præget af et højt aktivitetsniveau, da større sportsgrene blev genoptaget i løbet af sommeren. Vi blev udfordret af en lav sports-win-margin sammenlignet med det gennemsnitlige niveau, men Q3 var generelt et tilfredsstillende kvartal," siger han og tilføjer:

"Jeg er stolt af at se det fortsatte stærke arbejde på tværs af gruppen, der har sikret en stærk underliggende performance for vores forretning.”

Coronakrisen Aflyste sportsbegivenheder

Better Collective var hårdt ramt af coronakrisen i årets andet kvartal.

Her faldt omsætningen med fire procent til 114 millioner kroner. Den organiske vækst gik samtidig tilbage med 24 procent.

"Resultatet i andet kvartal blev undtagelsen i en ellers stærk Better Collective væksthistorie, da annulleringen og udsættelsen af større sportsligaer og events ledte til markante fald i indtægterne i april og maj," lød det fra Jesper Søgaard for tre måneder siden.

Læs mere her: Aflysninger af sportevents rammer danske Better Collective hårdt: Gør klar til opkøb

I årets tredje kvartal kunne bettingvirksomheden annoncere opkøbet af en konkurrent.

Better Collective købte Atemi Group for hele 328 millioner kroner.

Det kan du læse mere om her: Better Collective opkøber konkurrent for trecifret millionbeløb

Få måneder forinden var selskabet var ude i et andet større opkøb.

I februar købte Better Collective nemlig to e-sportsplatforme HLTV.org og dust2.dk, der ifølge selskabet er blandt de mest populære Counter Strike-platforme.

Prisen dengang lød på 257 millioner for de to selskaber.

I dag beskæftiger Better Collective flere end 400 ansatte med 12 kontorer i ni lande og havde i 2019 en omsætning på omkring en halv milliard kroner.