Artikel top billede

Torben Poulsen, direktør i Norlys Tele tv. og Christian Morgan, Strategidirektør Nuuday, i midten har skrevet under på aftalen, der sikrer Nuuday adgang til den resterende del af Norlys´s fibernet. Th.Henrik Møller Nielsen, direktør OpenNet

TDC indgår stor fiber-aftale med Norlys: Nuuday får adgang til 670.000 husstande

Med en ny aftale kan TDC-selskabet Nuuday nu tilbyde sine produkter på hele Norlys fibernet, der er landets største. Derved får Nuuday adgang til samlet set 670.000 hustande og virksomheder.

En ny aftale er netop underskrevet af Norlys og TDC-selskabet Nuuday.

Aftalen giver Nuuday adgang til hele Norlys' fibernet, der er Danmarks største, fra næste år.

Det skriver Nuuday i en pressemeddelelse.

Nuuday havde i forvejen adgang til dele af Norlys' fibernet, men med den nye aftale øges adgangen til yderligere 320.000 private husstande og virksomheder i Syddanmark og Nordjylland.

Derved kan Nuuday-selskaber såsom Hiper, Yousee og TDC Erhverv tilbyde sine produkter til samlet 670.000 husstande på Norlys' infrastruktur.

"Vores overordnede strategi er, at vi skal levere den bedste hastighed til flest mulige danskere, og for husstande og virksomheder med adgang til Norlys fibernet er der noget at glæde sig til, når vi om lidt er klar med lynhurtigt bredbånd fra Hiper og TDC Erhverv og tv- og bredbåndprodukter fra Yousee," siger strategidirektør i Nuuday, Christian Morgan, i meddelelsen.

Norlys blev en realitet tilbage i 2019, hvor Eniig og SE fusionerede. Derved blen Danmarks største fibernet skabt.

"Vi har etableret fibernet i et område, som arealmæssigt dækker knap 40 procent af Danmark, og det har hele tiden været vores mål at åbne fibernettet for alle interesserede. Vores fibernet udvider sig hastigt med 50.000 nye adresser alene i 2020, og med planer om endnu større vækst i årene fremover," siger Torben Poulsen, direktør i Norlys Tele.

Forventningen er, at Hiper som det første Nuuday-selskab kan tilbyde sine produkter på hele Norlys’ net i begyndelsen af 2021, fremgår det.

Senere på året ventes det også at produkterne fra Yousee og TDC Erhverv bliver tilgængelige.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere