Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft hyrer tidligere CEO for McAfee til topstilling

Microsoft indsætter den tidligere topchef for it-sikkerhedskæmpen McAfees i topstilling.

Microsoft indsætter den tidligere CEO for it-sikkerhedskæmpen McAfee, Christopher Young, i topstilling lige under CEO Satya Nadella.

Christopher Young får i Microsoft titel af ‘Executive Vice President of business development.’

Som sådan får han ansvaret for at udvikle Microsofts globale strategier for forretnings-udvikling på tværs af hele den mægtige koncern.

Det inkluderer ifølge Microsoft ansvaret for at både finde og videreudvikle strategiske partnerskaber, alliancer, venture-investeringer og samarbejder og joint ventures med andre selskaber.

Christopher Young var indtil foråret øverste chef for it-sikkerhedsselskabet McAfee. Han blev af Intel indsat i denne stilling i 2017 med den klare opgave i hånden at udskille McAfee fra Intel og omforme selskabet til en selvstændig enhed.

Denne proces kan du læse mere om her: It-sikkerhedsfirmaet McAfee på vej mod kæmpe børsnotering: Kapitalfond og Intel står til at score kassen

Tidligere har han været Senior Vice President i både Intel, Cisco og VMware.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere