Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft hyrer tidligere CEO for McAfee til topstilling

Microsoft indsætter den tidligere topchef for it-sikkerhedskæmpen McAfees i topstilling.

Microsoft indsætter den tidligere CEO for it-sikkerhedskæmpen McAfee, Christopher Young, i topstilling lige under CEO Satya Nadella.

Christopher Young får i Microsoft titel af ‘Executive Vice President of business development.’

Som sådan får han ansvaret for at udvikle Microsofts globale strategier for forretnings-udvikling på tværs af hele den mægtige koncern.

Det inkluderer ifølge Microsoft ansvaret for at både finde og videreudvikle strategiske partnerskaber, alliancer, venture-investeringer og samarbejder og joint ventures med andre selskaber.

Christopher Young var indtil foråret øverste chef for it-sikkerhedsselskabet McAfee. Han blev af Intel indsat i denne stilling i 2017 med den klare opgave i hånden at udskille McAfee fra Intel og omforme selskabet til en selvstændig enhed.

Denne proces kan du læse mere om her: It-sikkerhedsfirmaet McAfee på vej mod kæmpe børsnotering: Kapitalfond og Intel står til at score kassen

Tidligere har han været Senior Vice President i både Intel, Cisco og VMware.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere