Artikel top billede

Bitcoin-kursen brager igen i vejret: Rammer højeste niveau i to år

Det er uklart, hvad er årsagen til kursstigningerne er, men torsdag ramte bitcoin-kursen det højeste niveau i to år.

Torsdag ramte den bitcoin-kursen det højeste niveau i to år.

Det skete ifølge det amerikanske medie CNBC, da prisen for én bitcoin ramte 16.019 dollar.

Det svarer til lidt over 100.000 danske kroner.

Kursten har ikke været på så højt et niveau siden den 8. januar 2018.

Flere mulige forklaringer

Det er endnu uvist, hvad årsagen er til prisstigningerne. Men ifølge CNBC kan der kan være en sammenhæng med det amerikanske præsidentvalg, og den sensete tids mange hjælpepakker i forbindelse med coronakrisen.

Kursstigningen kan dog også skyldes, at betalingstjenesten Paypal i sidste måned meddelte, at den vil understøtte handel med kryptovalutaer. Herunder bitcoin, bitcoin cash og litecoin.

I starten af 2021 vil Paypal ligeledes gøre det muligt for selskabets brugere at anvende kryptovalutaer som betalingsmiddel hos i alt 26 millioner butikker.

Bitcoin-kursen nåede det højeste niveau nogensinde den 17. december 2017, da prisen for én bitcoin ramte 19.783 dollar. Det vil sige et godt stykke over 120.000 kroner.

Læs også: "Klokken tre om natten stod jeg op og investerede 10.000 kroner i programmet, og i løbet af 20 minutter havde jeg 30.000 kroner"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere