Artikel top billede

"Klokken tre om natten stod jeg op og investerede 10.000 kroner i programmet, og i løbet af 20 minutter havde jeg 30.000 kroner"

Interview Nicklas Peyk Millgaard blev suget ind i blockchain-verden, da han i 2013 købte sine første bitcoins. Siden da har han set eksplosive kursstigninger, dramatiske kursfald og brændt nallerne ved at betale for en computer med bitcoin.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Bliv klogere på, hvordan danske Nicklas Peyk Millgaard kom ind i blockchain-universet
  • I sin studietid stod Nicklas Peyk Millgaard op klokken 3 om natten og investerede i et gearet bitcoin-produkt. Læs hvad der skete, da kursen 20 minutter senere udviklede sig dramatisk.
  • Læs hvorfor han ikke fortryder, at han i 2013 betalt for en bærbar computer med bitcoin. Et valg der i teorien kan have kostet ham op til en halv million kroner.
814
4:15 min
25-årige Nicklas Peyk Millgaard er sandsynligvis indehaver af en af landets dyreste bærbare computere.

For i efteråret 2013 købte han en computer til knap 10.000 kroner, men i stedet for at afregne i danske kroner betalte han med bitcoin.

Til Computerworld fortæller han, at han ikke husker den præcise kurs den dag, hvor han købte computeren, men der er ingen tvivl om, at den har været en usædvanlig dyr fornøjelse.

For havde han i stedet betalt computeren med kontanter og beholdt sine bitcoins, så havde han havde få år senere kunne veksle de digitale møntre til en mindre formue.

”Den har som minimum kostet 130.000 kroner, hvis der omregnes til den

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Netcompany ramt af hackerangreb: Kriminelle har lækket data

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

To år efter invasionen driver danske Jesper Lindholt stadig sin it-virksomhed fra Ukraine, og det går overraskende godt: “Jeg er mere hardcore nu"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor er Danmarks største it-succeser blevet så stærke: Læs vores store magasin med de 50 mest værdifulde danske it-succeser og platforme

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk data-styrelse får tilført millioner af kroner efter højt pengeforbrug

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk kapitalfond med fem milliarder kroner investeret i software varsler 'hårdt 2024'