Artikel top billede

Scor millionpræmie og bekæmp pandemien i ny AI-konkurrence

Hvis du er skarp til udvikle AI-modeller, så kan du medvirke til at bekæmpe corona og samtidig score kassen i ny konkurrence.

Der er 3,1 millioner danske kroner på spil i konkurrence Pandemic Response Challenge.

Her inviterer it-virksomheden Cognizant og organisationen Xprize udviklere fra hele verden til at udvikle nye løsninger baseret på kunstig intelligens, der kan bekæmpe covid-19-pandemien.

Det er muligt at tilmelde sig frem til den 8. december og konkurrencen løber over fire måneder.

Det oplyser Xprize på sin hjemmeside.

Skal forudsige smittespredning

I konkurrencen skal de tilmeldte hold konkurrere om at bygge datadrevne kunstig intelligens-modeller, der eksempelvis kan bruges til at forudsige den lokale smittespredning, identificere tiltag til at minimere smittespredning og modvirke de negative økonomiske konsekvenser af pandemien.

Løsningerne skal gerne give sundhedsmyndigheder bedre indsigt i hvilke tiltag, der er mest effektive til bekæmpe smittespredning og som samtidig gør det muligt at holde den lokale økonomi i gan.g

Målet er at modellerne også skal kunne anvendes i forbindelse med andre kriser end lige netop den aktuelle coronakrise.

Foregår i to faser

Konkurrencen bliver gennemført i to faser, hvor virksomhederne i den føste fase skal udvikle nøjagtige forudsigelse om smitteudviklingen baseret på lokale data, unikke intenvensionsstrategier og lokale restriktioner og adfærd.

I den næste fase skal de 50 bedste holde præsentere modeller, som bliver vurderet på baggrund af deres omkostningerne og deres evne til at minimere smittetilfælde.

Xprize, der er arrangør af konkurrencen, er en international organisation, som arrangerer konkurrencer, der skal bidrage til at løse store udfordringer for menneskeheden.

Du kan læse mere om konkurrencen og tilmelde dig her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere