Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Scor millionpræmie og bekæmp pandemien i ny AI-konkurrence

Hvis du er skarp til udvikle AI-modeller, så kan du medvirke til at bekæmpe corona og samtidig score kassen i ny konkurrence.

Der er 3,1 millioner danske kroner på spil i konkurrence Pandemic Response Challenge.

Her inviterer it-virksomheden Cognizant og organisationen Xprize udviklere fra hele verden til at udvikle nye løsninger baseret på kunstig intelligens, der kan bekæmpe covid-19-pandemien.

Det er muligt at tilmelde sig frem til den 8. december og konkurrencen løber over fire måneder.

Det oplyser Xprize på sin hjemmeside.

Skal forudsige smittespredning

I konkurrencen skal de tilmeldte hold konkurrere om at bygge datadrevne kunstig intelligens-modeller, der eksempelvis kan bruges til at forudsige den lokale smittespredning, identificere tiltag til at minimere smittespredning og modvirke de negative økonomiske konsekvenser af pandemien.

Løsningerne skal gerne give sundhedsmyndigheder bedre indsigt i hvilke tiltag, der er mest effektive til bekæmpe smittespredning og som samtidig gør det muligt at holde den lokale økonomi i gan.g

Målet er at modellerne også skal kunne anvendes i forbindelse med andre kriser end lige netop den aktuelle coronakrise.

Foregår i to faser

Konkurrencen bliver gennemført i to faser, hvor virksomhederne i den føste fase skal udvikle nøjagtige forudsigelse om smitteudviklingen baseret på lokale data, unikke intenvensionsstrategier og lokale restriktioner og adfærd.

I den næste fase skal de 50 bedste holde præsentere modeller, som bliver vurderet på baggrund af deres omkostningerne og deres evne til at minimere smittetilfælde.

Xprize, der er arrangør af konkurrencen, er en international organisation, som arrangerer konkurrencer, der skal bidrage til at løse store udfordringer for menneskeheden.

Du kan læse mere om konkurrencen og tilmelde dig her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere