Artikel top billede

Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket

Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.

Kursen på bitcoin og andre kryptovaluter er notorisk berygtede for at være nogle volatile størrelser.

Det blev igen bevist denne uge, hvor den førende kryptovaluta på under et døgn nåede at nærme sig en ny milepæl efterfulgt af et markant styrtdyk.

Siden starten af året er bitcoin-valutaen vokset med over 150 procent i værdi, hvilket kulminerede onsdag ved frokosttid med en ny rekordkurs på 120.800 kroner.

Under et døgn senere klokken ni om formiddagen, drattede kursen ned til 103.300 kroner, for senere på dagen at nå et nyt nulpunkt på 101.900 kroner hen ad eftermiddagen.

Dermed sættes et punktum på mere end halvt års fremgang for bitcoinen, som i midten af marts måned blev handlet til under 34.000 kroner.

Bitcoinen nåede også næsten at tangere sin rekordværdi fra december 2017, som dengang lige akkurat nåede at passere de 20.000 amerikanske dollar i værdi, svarende til omkring 125.000 danske kroner.

Se også: Bitcoin-kursen brager igen i vejret: Rammer højeste niveau i to år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere