Artikel top billede

Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket

Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.

Kursen på bitcoin og andre kryptovaluter er notorisk berygtede for at være nogle volatile størrelser.

Det blev igen bevist denne uge, hvor den førende kryptovaluta på under et døgn nåede at nærme sig en ny milepæl efterfulgt af et markant styrtdyk.

Siden starten af året er bitcoin-valutaen vokset med over 150 procent i værdi, hvilket kulminerede onsdag ved frokosttid med en ny rekordkurs på 120.800 kroner.

Under et døgn senere klokken ni om formiddagen, drattede kursen ned til 103.300 kroner, for senere på dagen at nå et nyt nulpunkt på 101.900 kroner hen ad eftermiddagen.

Dermed sættes et punktum på mere end halvt års fremgang for bitcoinen, som i midten af marts måned blev handlet til under 34.000 kroner.

Bitcoinen nåede også næsten at tangere sin rekordværdi fra december 2017, som dengang lige akkurat nåede at passere de 20.000 amerikanske dollar i værdi, svarende til omkring 125.000 danske kroner.

Se også: Bitcoin-kursen brager igen i vejret: Rammer højeste niveau i to år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere