Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Ny ordning fra Microsoft: Få tidligt indblik i Teams kommende funktioner og features

Microsoft indfører public preview i kommende funktioner i Teams for selskabets enterprisekunder.

Microsofts samarbejdsværktøj Teams er under Covid-19 for alvor blevet etableret som en central løsning i mange virksomheder.

Det er en af grundene til, at Microsoft nu skubber Teams op i den pakke af enterprise-løsninger, som selskabet giver de kommercielle kunder og brugere tidlig indsigt i.

Pakken kalder Microsoft for selskabets public preview program. Her ligger også Windows og Office 365.

De professionelle brugere har i lang tid haft mulighed for at følge med i de ideer, funktionaliteter og lignende, som Microsoft planlægger at indføre i disse løsninger.

Det sker med de såkaldte pre-releases, som de professionelle brugere kan dykke ned i, inden de fulde løsninger lanceres.

Dermed har de mulighed for at planlægge kommende implementeringer i deres organisationer.

“I takt med at adoptionen af Teams fortsætter med at vokse, er det vigtigt at indføre mere diversitet og nemmere muligheder ud til kunderne for preview,” lyder det fra Microsoft.

Dermed skal kunderne kunne kigge nærmere på områder som kvalitets-sikring, intern planlægning og uddannelse, lyder det fra Microsoft.

Microsoft har hidtil alene udsendt Teams-previews via selskabets TAP-program [Technology Adoption Program, red] for udvalgte især meget store enterprise-kunder.

Microsoft meddeler, at man fortsat vil udsende Teams-previews under TAP, men altså også nu via Public Preview-kanalen, som er åben for alle kommercielle kunder.

Du kan læse mere om de nye preview-muligheder hos Microsoft her.

Læs også:

Store ændringer og forbedringer på vej i Teams: Se hvad Microsoft har i ærmet

Microsoft Teams truer Zoom med ny funktion: Hold gratis videomøder direkte i din browser