(Foto: Dan Jensen)

Ny ordning fra Microsoft: Få tidligt indblik i Teams kommende funktioner og features

Microsoft indfører public preview i kommende funktioner i Teams for selskabets enterprisekunder.

Microsofts samarbejdsværktøj Teams er under Covid-19 for alvor blevet etableret som en central løsning i mange virksomheder.

Det er en af grundene til, at Microsoft nu skubber Teams op i den pakke af enterprise-løsninger, som selskabet giver de kommercielle kunder og brugere tidlig indsigt i.

Pakken kalder Microsoft for selskabets public preview program. Her ligger også Windows og Office 365.

De professionelle brugere har i lang tid haft mulighed for at følge med i de ideer, funktionaliteter og lignende, som Microsoft planlægger at indføre i disse løsninger.

Det sker med de såkaldte pre-releases, som de professionelle brugere kan dykke ned i, inden de fulde løsninger lanceres.

Dermed har de mulighed for at planlægge kommende implementeringer i deres organisationer.

“I takt med at adoptionen af Teams fortsætter med at vokse, er det vigtigt at indføre mere diversitet og nemmere muligheder ud til kunderne for preview,” lyder det fra Microsoft.

Dermed skal kunderne kunne kigge nærmere på områder som kvalitets-sikring, intern planlægning og uddannelse, lyder det fra Microsoft.

Microsoft har hidtil alene udsendt Teams-previews via selskabets TAP-program [Technology Adoption Program, red] for udvalgte især meget store enterprise-kunder.

Microsoft meddeler, at man fortsat vil udsende Teams-previews under TAP, men altså også nu via Public Preview-kanalen, som er åben for alle kommercielle kunder.

Du kan læse mere om de nye preview-muligheder hos Microsoft her.

Læs også:

Store ændringer og forbedringer på vej i Teams: Se hvad Microsoft har i ærmet

Microsoft Teams truer Zoom med ny funktion: Hold gratis videomøder direkte i din browsermest debatterede artikler

Premium
Så lang er sagsbehandlingstiden: Datatilsynet færdigbehandler nu de fleste GDPR-sager på få dage
Antallet af sager er i de senere år steget voldsomt i Datatilsynet. De fleste af sagerne færdigbehandles i løbet af ganske få dage.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC Nordic Cloud Survey 2020
IDC Nordic Cloud survey blev gennemført i efteråret 2020 med over 200 deltagende virksomheder. Det viser at multicloud er fremtidens løsning for digital infrastruktur blandt nordiske virksomheder. Det skyldes blandt andet en stigende interesse for private cloud løsninger til edge computing og innovation. Samtidig er det tydeligt at hvor de fleste virksomheder før enten brugte public cloud eller private cloud er fremtidens løsning multicloud.