Administrerende direktør i DecideAct, Flemming Videriksen.

Bornholmsk softwareselskab oplever massiv interesse forud for børsnotering: Aktien er overtegnet med 600 procent

Bornholmske DecideAct lægger an til en børsnotering på First North 16. december. Allerede nu har softwareselskabet oplevet stor interesse for aktierne, der er overtegnet med over 600 procent.

Interessen for det bornholmske cloud-selskab DecideAct er massiv forud for selskabets børsnotering.

Selskabet kan først ringe med børsklokken onsdag 16. december, hvor selskabet forventeligt træder ind på First North. Men allerede nu er de udbudte aktier overtegnet med 604 procent.

Det oplyser Decideact i en børsmeddelelse.

"Vi er stolte af den interesse og tillid, som vores nye aktionærer har vist os. At byde velkommen til næsten 3.000 private investorer med et ønske om at købe aktier i vores firma og i vores vækstrejse er overvældende," lyder det fra selskabets administrerende direktør, Flemming Videriksen.

Selskabet kan se frem til at få de 18,5 millioner kroner ind, som de søgte at rejse, da de offentliggjorde børsplanen tilbage i november.

Aktiekursen for de udbudte aktier ligger på 8,15 kroner, hvor 6,6 millioner kroner kommer fra forhåndstegninger.

De resterende 11,9 millioner kroner vil komme fra almindelige investorer.

Læs også: Dansk software-virksomhed med tidligere Gartner-profil i spidsen går på børsen

På grund af den massive overtegning har det kun været muligt at tildele aktier til alle aktionærer ved at reducere tildelingen fra minimumstegningen på 600 aktier til 475 aktier, skriver selskabet.

"Vi håber, at I vil have lyst til og mulighed for at opnå den ønskede position ved at handle på markedet efter børsintroduktionen," skriver Flemming Videriksen.

Provenuet fra udbuddet skal bruges til at understøtte selskabets vækstrejse. DecideAct har en ambition om at blive markedsleder i den kateogri, de kalder for "Strategy Execution Management."

DecideAct, der har hovedsæde i Nexø på Bornholm, udbyder Saas-software, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret platform.

DecideAct har den tidligere chef for Gartner Research, Peter Søndergaard, som investor og bestyrelsesformand for det danske selskab.

Jesper Søndergaard trådte ind i virksomheden i oktober, samtidig med at selskabet modtog en investering på 9,5 millioner kroner fra vækstfonden og en række private investorer herunder den tidligere Gartner-chef.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.