Administrerende direktør i DecideAct, Flemming Videriksen.

Bornholmsk softwareselskab oplever massiv interesse forud for børsnotering: Aktien er overtegnet med 600 procent

Bornholmske DecideAct lægger an til en børsnotering på First North 16. december. Allerede nu har softwareselskabet oplevet stor interesse for aktierne, der er overtegnet med over 600 procent.

Interessen for det bornholmske cloud-selskab DecideAct er massiv forud for selskabets børsnotering.

Selskabet kan først ringe med børsklokken onsdag 16. december, hvor selskabet forventeligt træder ind på First North. Men allerede nu er de udbudte aktier overtegnet med 604 procent.

Det oplyser Decideact i en børsmeddelelse.

"Vi er stolte af den interesse og tillid, som vores nye aktionærer har vist os. At byde velkommen til næsten 3.000 private investorer med et ønske om at købe aktier i vores firma og i vores vækstrejse er overvældende," lyder det fra selskabets administrerende direktør, Flemming Videriksen.

Selskabet kan se frem til at få de 18,5 millioner kroner ind, som de søgte at rejse, da de offentliggjorde børsplanen tilbage i november.

Aktiekursen for de udbudte aktier ligger på 8,15 kroner, hvor 6,6 millioner kroner kommer fra forhåndstegninger.

De resterende 11,9 millioner kroner vil komme fra almindelige investorer.

Læs også: Dansk software-virksomhed med tidligere Gartner-profil i spidsen går på børsen

På grund af den massive overtegning har det kun været muligt at tildele aktier til alle aktionærer ved at reducere tildelingen fra minimumstegningen på 600 aktier til 475 aktier, skriver selskabet.

"Vi håber, at I vil have lyst til og mulighed for at opnå den ønskede position ved at handle på markedet efter børsintroduktionen," skriver Flemming Videriksen.

Provenuet fra udbuddet skal bruges til at understøtte selskabets vækstrejse. DecideAct har en ambition om at blive markedsleder i den kateogri, de kalder for "Strategy Execution Management."

DecideAct, der har hovedsæde i Nexø på Bornholm, udbyder Saas-software, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret platform.

DecideAct har den tidligere chef for Gartner Research, Peter Søndergaard, som investor og bestyrelsesformand for det danske selskab.

Jesper Søndergaard trådte ind i virksomheden i oktober, samtidig med at selskabet modtog en investering på 9,5 millioner kroner fra vækstfonden og en række private investorer herunder den tidligere Gartner-chef.
Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.