Artikel top billede

Norlys klar med millionstor lønbonus til medarbejdere: "Tanken er at skabe en incitamentsmodel for alle medarbejderne"

Medarbejderne i energikæmpen Norlys kan se frem til en millionbonus, hvis koncernen kommer ud af 2020 med det forventede overskud.

Topledelsen i energikoncernen Norlys har besluttet, at medarbejderne i fremtiden skal have del i overskuddet hos selskabet.

Fremover skal en lønbonus nemlig være en fast del af lønstrukturen hos den danske koncern.

For 2020 betyder det, at Norlys' 2.500 medarbejdere kan se frem til at få del i en lønbonus på mellem 90-100 millioner kroner, hvis selskabet kommer godt ud af året, skriver erhvervsmediet Finans.

Læs også: TDC indgår stor fiber-aftale med Norlys: Nuuday får adgang til 670.000 husstande

"Tanken er at skabe en incitamentsmodel for alle medarbejdere i Norlys, som gør, at lønudviklingen bliver mere og mere resultatdrevet," siger topchef Niels Duedahl om tiltaget til mediet.

For de enkelte medarbejdere betyder det, at man kan se frem til en bonus på fem procent af den faste løn, hvis koncernen lever op til en række parametre for lønsomhed og kundetilfredshed.

Bonussen kan stige med op til 10 procent, hvis Norlys endda overpræsterer forventningerne.

Norlys er et andelsselskab. Det betyder, at koncernen er ejet af omkring 700.000 andelshavere.

Læs også: Waoo-ejer vil have alt undersøgt efter pludselig fyring af direktør Jørgen Stensgaard: "Vi ser på sagen med stor alvor"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere