Artikel top billede

Hollændere køber danske Projectum - skal køre tæt parløb med Delegate som brohoved ind i Norden

Hollandske Broad Horizon fortsætter sig indtog i Danmark. Få måneder efter købet af danske Delegate, overtager hollænderne nu også Søborg-selskabet Projectum med 50 medarbejdere.

Det hollandske it-selskab Broad Horizon har for alvor rettet blikket mod det danske it-marked.

Det hollandske selskab købte i september danske Delegate.

Nu overtager selskabet også Søborg-selskabet Projectum, der med sine omkring 50 medarbejdere er specialiseret i konsulentydelser og løsninger baseret på især Microsofts Power-platform.

Selskabet blev etableret i 2004 af Peter Kestenholz og Carsten Nilsson. De er i dag henholdsvis CEO og CFO i selskabet, der også har et datterselskab i Holland.

“Vi er vokset rigtig godt gennem årene og har nået et niveau, hvor jeg kunne se, at der skulle et større tandhjul på for at tage virksomheden til næste niveau,” meddeler Peter Kestenholz i forbindelse med salget til Broad Horizion.

Med den nye ejer er det ideen, at Projectum og Delegate skal arbejde tæt sammen og udgøre Broad Horizons samlede brohoved ind på det nordiske marked.

“Sammen er vi meget stærke, komplementerer hinanden og vil være en endnu mere attraktiv arbejdsplads for dygtige kolleger og en stærk samarbejdspartner for vores kunder og partnere,” siger Peter Kestenholz.

Med købet af Delegate i september udnævnte Broad Horizon den danske Delegate-direktør Jakob Schou som ny CEO for den samlede danske Broad Horizon-forretning.

Han meddeler, at Broad Horizon i Danmark med opkøbet af Projectum nu nærmer sig en samlet medarbejderstab på 200 ansatte.

“Vi har købt os ind i en virksomhed med et utroligt højt teknisk niveau inden for Microsofts Power Platform. Og vigtigst af alt, så har vi samme værdisæt og ambitionsniveau i forhold til at være en rigtig god arbejdsplads og levere super kundeservice – samtidig med, at vi vokser,” siger han.

Parterne oplyser ikke salgsprisen.

Projectum har netop offentliggjort årsregnskab for sit forskudte regnskabsår.

Det viser, at Projectum over det seneste år har landet en bruttofortjeneste på 37,4 millioner kroner og et overskud efter skat på knap to millioner kroner.

Året før landede Projectum et underskud på knap halvanden millioner kroner.

Læs også:

Hollandske Broad Horizon overtager den danske Microsoft-partner Delegate
Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.