Jakob Schou, administrerende direktør i Delegate.

Hollandske Broad Horizon overtager den danske Microsoft-partner Delegate

Microsoft-partneren Delegate skal være hollandske Broad Horizons 'brohoved ind i Norden.' Bestyrelsesformand Klaus Holse forlader sin post, ligesom Blue Equity også er færdig som medejer af Delegate.

Premium Kun for abonnenter
Denne Premium-artikel er normalt kun for abonnenter

Men vi har valgt at låse den op for at give dig et eksempel på den omfattende viden og de artikler, som du har adgang til som Computerworld Premium-abonnent.

Tak, lad mig læse den OK, fortæl mig mere om Premium

Det får du i artiklen

  • Bliv klogere på salget af Delegate
383
2 min
Danske Delegate, der har sit hovedkontor i Virum, er blevet solgt til hollandske Broad Horizon.

Delegate med topchef Jakob Schou i spidsen skal være Broad Horizons 'brohoved ind i Norden.'

Det oplyser parterne i en meddelelse til Computerworld.

"Vi har i et stykke tid haft Norden og særligt Danmark på listen over geografier, hvor vi meget gerne vil etablere os. Delegate er klart den mest kompetente og mest veldrevne virksomhed, som vi har set på i Norden. De har desuden bevist, at de formår at åbne døren til en lang række af de største og mest eftertragtede danske virksomheder og de bør dermed kunne gøre det samme i resten af Norden," lyder det fra Rudolf Meijer, grundlægger af Broad Horizon, i meddelelsen.

Parterne oplyser ikke prisen for handlen.

Delegate blev stiftet i 2006 og har i dag 125 medarbejdere i dag, som udover hovedsædet i Virum er fordelt på kontorer i Aarhus og Aalborg.

Delegate rådgiver danske virksomheder og organisationer om digital transformation samt leverer it-løsninger baseret på Microsofts platform.

I begyndelsen af 2020 blev Delegate hædret af Microsoft i en række kategorier.

Det kan du læse mere om her: Microsoft kårer årets bedste danske partnere: Se alle vinderne her

Klaus Holse stopper som bestyrelsesformand
Salget betyder også, at SimCorp-topchef Klaus Holse forlader posten som bestyrelsesformand for Delegate.

"Broad Horizon får med Delegate en velpositioneret og velstruktureret virksomhed med stærk ledelse og betydelige yderligere vækstmuligheder. Det er en fornøjelse at kunne give stafetten videre fra en virksomhed i så god form, som Delegate," udtaler Klaus Holse.

Salget til Broad Horizon betyder også, at Delegates partnerskab med Blue Equity, der købte en minoritetsandel i virksomheden i 2016, stopper.

"Samarbejdet med Blue Equity har været strålende, og vi er overbeviste om samarbejdet med Broad Horizon også bliver virkelig godt. Broad Horizon er som Delegate præget af et entreprenant og meget ambitiøst mindset, hvilket gør at de to virksomheder supplerer hinanden særdeles godt. Det giver et stærkt grundlag til fortsættelse af Delegates meget positive udvikling med udgangspunkt i vores fantastiske medarbejdere og vores værdiskabende løsninger," lyder det fra Jakob Schou, topchef for Delegate.


Kunne du lide, hvad du netop har læst?

Artiklen er en del af Computerworld Premium

Med Premium får du adgang til eksklusivt indhold for abonnenter

Se mere Premium indhold

Med Computerworld Premium får du

Øget indsigt i it og digitalisering. Premium klæder dig på til at træffe bedre beslutninger.

Et konkret overblik over it-markedet, nye tendenser samt konkrete råd og erfaringer fra danske beslutningstagere.

Råd og erfaringer fra danske CIO'er, analytikere og it-beslutningstagere. Samlet i 10-15 unikke artikler hver uge.


Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

0 Premium-indhold

ATP har bygget it-system til udbetaling af feriepenge på tre måneder: "Mange har arbejdet nat og weekender for at nå det"

0 Premium-indhold

Microsoft vil fremover udvikle software, der passer til Europa: Nye systemer skal bygges 'med respekt for europæiske værdier"

0 Premium-indhold

Capture One-ansatte sat 20 procent ned i løn under coronakrisen: "Det var en frivillig ordning, men der var et stort pres på alle folk"

0 Premium-indhold

Nu skal det være slut med statens evighedskontrakter: Vil have indført tvungen pensionering af legacy-systemer

0 Premium-indhold

Top 100: Her er kongerigets ni bedste BI-leverandører


Premium
ATP har bygget it-system til udbetaling af feriepenge på tre måneder: "Mange har arbejdet nat og weekender for at nå det"
Interview: ATP-medarbejdere har måttet droppe sommerferien og arbejde om natten, men nu er løsningen til udbetaling af danskernes indefrosne feriemidler klar. "Lige nu har vi 300.000 i kø, og der er en ventetid på omkring to timer," siger ATP-underdirektør Jesper Juel-Helwig. Bliv klogere på, hvordan ATP har skabt den nye løsning på tre måneder.
Computerworld
Elon Musk præsenterede fremtidens Tesla-batteri - og straks styrtdykkede aktien
Tesla-stifteren Elon Musk præsenterede tirsdag selskabets visioner og strategier inden for fremtidens elbils-batteri. Men nyhederne - eller mangel på samme - fik investorerne til sende aktien ned med 5,6 procent.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan forbedrer du brugeroplevelsen for dine slutbrugere og medarbejdere
Graden af tilfredsstillelse medarbejdere oplever med it, hvad enten det er på kontoret eller remote, har alt at gøre med de rette løsninger, services og processer, som du leverer for at gøre dem mere produktive. Ja, og ikke mindst gladere for det daglige arbejde du og dine it-medarbejdere gør. Vi kigger meget mere på, hvad det egentlig betyder i dette gratis whitepaper.