Atea vinder udbud til 13.000 medarbejdere: Kontrakten er op mod 100 millioner kroner værd

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har valgt Atea som leverandør på it-services for 100 millioner kroner til styrelsens mere end 10.000 medarbejdere.

Atea skal fremover levere it-services til 13.000 medarbejdere i Skatteforvaltningen.

Det sker efter, at selskabet har vundet en niårig SKI-aftale på omkring 100 millioner kroner.

Det er Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, der formelt står bag udbuddet, og som har ansvaret for it i syv af styrelserne under Skatteministeriet, som altså har valgt Atea til opgaven.

”Vi leverer allerede en række ydelser til Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, blandt andet backup, hosting af servere, cloudløsninger og rådgivning. Nu udvider vi samarbejdet med en omfattende it-serviceaftale, og det ser vi rigtig meget frem til,” siger Brian Borella Wulf, Senior Vice President inden for salg til det offentlige i Atea, i en pressemeddelelse.

Konkret får Atea opgaven med at stå for distribution, installation, reparationer og service hos styrelserne under Skatteministeriet.

Læs også: Udviklings- og Forenklingsstyrelsen indleder forhandling om 10-årig ESDH-opgave til 139 millioner kroner

It til 13.000 medarbejdere
Organisationen, der tidligere var kendt som SKAT, er i dag delt op i 10 styrelser under Skatteministeriet med fællesbetegnelsen Skatteministeriets Koncern.

Heraf er de syv styrelsen under skatteforvaltningen, som er den del Atea fremover skal levere it til. Forvaltningen tæller omkring 13.000 medarbejdere.

Aftalen betyder desuden, at Atea bliver ansvarlig for integration mellem styrelsens IT Service Management-system og Ateas, lyder det fra selskabet.

"Med den nye aftale håber vi at kunne understøtte Skatteministeriets forretning endnu bedre og frigive ressourcer hos dem til mere værdiskabende opgaver," siger Brian Borella Wulf.

Læs også: Skattestyrelsen får grønt lys til at kontrollere MobilePay-betalinger
Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.