Artikel top billede

Donald Trump forbyder alt samarbejde med yderligere otte kinesiske apps

Yderligere otte kinesiske apps får nu forbud mod at samarbejde med amerikanske selskaber, lyder det fra USA's præsident Donald Trump. Én af de otte apps er Alibabas betalings app.

Den amerikanske Donald Trump har underskrevet et præsidentielt dekret mod samarbejde med yderligere otte kinesiske apps.

En af de otte applikationer er den kinesiske gigant Alibabas betalings-app AliPay.

Det skriver Reuters.

Beslutningen sker bare 14 dage inden Donald Trump officielt træder tilbage som USA's præsident og Joe Biden bliver indsat som præsident efter valget i november.

Læs også: Ingen udsigt til lempelser for Huawei med ny amerikansk præsident: "Kuglen har forladt pistolen"

Beslutningen kommer efter en lang række tiltag fra Donald Trump, der har udelukket og begrænset samarbejdet mellem kinesiske og amerikanske it-virksomheder.

Ifølge Reuters kommer den seneste beslutningen for at begrænse amerikanske borgeres følsom data, der bliver overført til kinesiske selskaber.

Alibaba har ikke kommenteret på forbuddet fra USA.

Læs også: Stor mystik om Alibaba-stifteren Jack Ma: Er ikke blevet set i flere måneder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere