Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Donald Trump forbyder alt samarbejde med yderligere otte kinesiske apps

Yderligere otte kinesiske apps får nu forbud mod at samarbejde med amerikanske selskaber, lyder det fra USA's præsident Donald Trump. Én af de otte apps er Alibabas betalings app.

Den amerikanske Donald Trump har underskrevet et præsidentielt dekret mod samarbejde med yderligere otte kinesiske apps.

En af de otte applikationer er den kinesiske gigant Alibabas betalings-app AliPay.

Det skriver Reuters.

Beslutningen sker bare 14 dage inden Donald Trump officielt træder tilbage som USA's præsident og Joe Biden bliver indsat som præsident efter valget i november.

Læs også: Ingen udsigt til lempelser for Huawei med ny amerikansk præsident: "Kuglen har forladt pistolen"

Beslutningen kommer efter en lang række tiltag fra Donald Trump, der har udelukket og begrænset samarbejdet mellem kinesiske og amerikanske it-virksomheder.

Ifølge Reuters kommer den seneste beslutningen for at begrænse amerikanske borgeres følsom data, der bliver overført til kinesiske selskaber.

Alibaba har ikke kommenteret på forbuddet fra USA.

Læs også: Stor mystik om Alibaba-stifteren Jack Ma: Er ikke blevet set i flere måneder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.