Artikel top billede

Dansk tech-selskab lander investering på 185 millioner: Vil indtage Europa med digital sundhedsløsning

Det danske it-selskab, Liva Healthcare, har netop fået en kapitalindsprøjtning på 185 millioner kroner. Nu går selskabet efter at blive førende inden for digital sundhedsvejledning i Europa.

Tech-selskabet Liva Healthcare har netop hentet 185 millioner kroner.

Med de frisktilførte midler går det københavnske healthtech-selskab nu efter at blive førende i Europa inden for digital sundhedsvejledning af folk med livsstilssygdomme.

Det skriver Børsen.

Bag Liva Healhcare står administrerende direktør André Sode og Carl Brandt, der ligeledes stod bag stiftelsen af netdoctor.com.

"Vi er et af de selskaber, der ikke forbander pandemien så meget, fordi den har transformeret vores scene markant det seneste år. Vi har oplevet en helt vild interesse fra alle mulige aktører," siger André Sode til mediet.

Investeringsrunden ledes af belgiske Verlinvest, der kommer ind som ny investor. Derudover sender eksisterende investorer såsom de tre fonde og Maj Invest yderligere penge ind i selskabet.

læs også: Dansk it-firma vinder britisk kæmpekontrakt

Ifølge mediet regner Liva Healthcare med at opnå en omsæning på omkring 370 millioner kroner inden for fire til fem år. Først derefter regner selskabet med at generere overskud, da fokus er på at udbrede løsningen til Europa.

Selskabet leverer digitale løsninger til computer samt app, hvor patienter med kroniske sygdomme modtager sundhedsvejledning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere