Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Dansk tech-selskab lander investering på 185 millioner: Vil indtage Europa med digital sundhedsløsning

Det danske it-selskab, Liva Healthcare, har netop fået en kapitalindsprøjtning på 185 millioner kroner. Nu går selskabet efter at blive førende inden for digital sundhedsvejledning i Europa.

Tech-selskabet Liva Healthcare har netop hentet 185 millioner kroner.

Med de frisktilførte midler går det københavnske healthtech-selskab nu efter at blive førende i Europa inden for digital sundhedsvejledning af folk med livsstilssygdomme.

Det skriver Børsen.

Bag Liva Healhcare står administrerende direktør André Sode og Carl Brandt, der ligeledes stod bag stiftelsen af netdoctor.com.

"Vi er et af de selskaber, der ikke forbander pandemien så meget, fordi den har transformeret vores scene markant det seneste år. Vi har oplevet en helt vild interesse fra alle mulige aktører," siger André Sode til mediet.

Investeringsrunden ledes af belgiske Verlinvest, der kommer ind som ny investor. Derudover sender eksisterende investorer såsom de tre fonde og Maj Invest yderligere penge ind i selskabet.

læs også: Dansk it-firma vinder britisk kæmpekontrakt

Ifølge mediet regner Liva Healthcare med at opnå en omsæning på omkring 370 millioner kroner inden for fire til fem år. Først derefter regner selskabet med at generere overskud, da fokus er på at udbrede løsningen til Europa.

Selskabet leverer digitale løsninger til computer samt app, hvor patienter med kroniske sygdomme modtager sundhedsvejledning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere