Artikel top billede

(Foto: Photo by Bench Accounting on Unsplash)

Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge i 2021

Er du på jagt efter et nyt job? Så har vi fundet 10 spændende job, der er ledige her i januar.

Nyt år, nyt job?

Vi håber du er kommet godt i gang med 2021, og måske har du brugt juleferien på at overveje om det er tid til et jobskifte? Vi har fundet 10 spændende job til dig lige her.

Delivery Manager til digitaliseringsprojekter til cBrain

Vil du være leveringsansvarlig for innovative digitaliseringsprojekter, hvor vi leverer prisvindende software? Ønsker du en karriere, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt team, og hvor vi dyrker tillid og udvikling fremfor hierarki? Så er du måske vores nye Delivery Manager i cBrain.

Søg jobbet her

Technical Project Manager til DSV

Do you want to make your mark on IT infrastructure projects with high impact? Can you lead projects to support the DSV Panalpina business? Then join IT Operations in Global IT as Technical Project Manager.

Søg jobbet her

Erfaren softwareudvikler til Baader Logistix A/S

Er du klar til at tage et ansvar i udviklingen af fremtidens produkt med dataopsamling, monitorering, analyse og produktionsstyring med udgangspunkt i Industri 4.0? Din hverdag foregår blandt et passioneret hold udviklere med en vision om at digitalisere fødevareindustrien.

Søg jobbet her

Cyberanalytiker til strategisk og operativ analyse til Region Midtjylland

Har du interesse for og erfaring med strategisk eller operativ analyse og et solidt fagligt kendskab til cyber- og informationssikkerhed? Og motiveres du af at arbejde i en organisation, der omsætter indsigt til handling? Så er vores spændende og udfordrende stilling lige noget for dig.

Søg jobbet her

Functional Solution Architect med speciale inden for finans til CGI

Har du spidskompetencer inden for Microsoft Dynamics 365 FO finansområdet? CGI søger en erfaren Functional Solution Architect med en stærk faglig ballast, som vil trives i et dynamisk, frit og inspirerende miljø med fokus på vores kunder og partnere.

Søg jobbet her

E-Commerce manager til Carl Ras A/S

Har du et kommercielt mindset, og er du drevet af online handel? Har du evnerne til at skræddersy en kunderejse, hvor du helt naturligt formår at sætte dig i kundens sted og skabe en unik kundeoplevelse, der fører til salg af Carl Ras’ produkter og services?

Søg jobbet her

Senior it-developer for Investment and Static Data til BEC

Do you want to work in a development environment, where sparring with others, growth and cross-disciplinary learning is important? Then we might have the right opportunity for you.

Søg jobbet her

Head of Analytics and Insights til Digital Business til Foss

Do you want to use your data science expertise to help hundreds of food and agricultural companies increase food safety and reduce costs or waste? We are looking for the head of a new team of data scientists in our growing business unit, Foss Digital Business (DB).

Søg jobbet her

Senior cyber security consultant til Systematic A/S

Vil du være en del af landets foretrukne arbejdsplads blandt IT-konsulenter? Kan du omsætte regler, standarder og metoder inden for it-sikkerhed til værdiskabende rådgivning og effektive, brugervenlige løsninger? Til en ny rolle i Systematic Consulting søger vi en erfaren og kundeorienteret Cyber Security konsulent.

Søg jobbet her

Erfaren it-projektleder til Vertica

Vil du lede og skabe spændende it-projekter for store danske virksomheder med ambitiøse målsætninger inden for e-handel og online forretning? Som projektleder hos Vertica kommer du til at holde vores projekter på sporet fra koncept til go live og videreudvikling samt coache dit team, der arbejder agilt med it-udvikling.

Søg jobbet her

”Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?
Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.”Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu

Kunne det friste med it-job hos TV2 eller i cyber-sikkerhedsbranchen? Så læs med her, hvor du måske kan finde det næste skridt på din karrierestige.

Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job som er ledige lige nu: Søg dem her

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu