Artikel top billede

(Foto: GN Store Nord)

GN Audio på udkig efter teknologi-selskaber

GN Audio er efter opkøb af amerikansk videoselskab fortsat på udkig efter nye opkøbsemner

GN Audio - der står bag Jabra - er på udkig efter opkøbsemner, der skal bidrage til at bringe selskabet yderligere fremad.

Topchef René Svendsen-Tune siger til Børsen, at man i selskabet hele tiden holder øjene åbne efter nye opkøbsmuligheder, men at selskabet i den seneste tid ikke har fundet selskaber, der passer til ønskerne.

“Det skal være teknologi, som bringer os frem konkurrencemæssigt og måske giver os adgang til nye segmenter, eller også skal det give os adgang til et nyt marked. Det må ikke udvande væksten eller rentabiliteten. Så vi er ret præcise med, hvad vi går efter,” siger han til avisen.

Selskabet har i de senere haft høj vækst i omsætningen, og det skyldes ikke mindst solide investeringer i udvikling samt i opkøb.

GN Audio købte i 2019 amerikanske Altia Systems for godt 800 millioner kroner. I de senere år har selskabet også købt op i tyske Audeeing, indiske Innova Telecom og amerikanske VXI.

Læs også:

GN Audio fortsætter den eksplosive vækstkurve: Vokser med 72 procent

GN Audio åbner udviklingscenter i Silicon Valley efter kæmpe-opkøb

Top 100: Milliardsucces fra Ballerup er Danmarks bedste pc- og udstyrproducent - se hele listen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere