Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

GN Audio fortsætter den eksplosive vækstkurve: Vokser med 72 procent

Den danske headset-producent GN Audio oplever massiv fremgang under coronakrisen. For årets tredje kvartal steg omsætningen med hele 72 procent.

GN Audio, som står bag det danske headset-brand Jabra, kan i det dugfriske regnskab fremvise en organisk vækst på hele 72 procent.

Det fremgår af selskabet netop offentliggjorde regnskab for årets tredje kvartal.

9. oktober opjusterede GN Audio vækstforventningerne til kvartalet, der lød på 71 procent. Her rammer selskabet altså et procentpoint højere.

Selskabets omsætning landede på hele 2,421 milliarder kroner, hvilket er omkring en halv milliard mere end den tilsvarende periode sidste år, hvor toplinjen endte på 1,462 milliarder

Driftsresultatet stiger også markant i forhold til samme periode sidste år. Nu lyder tallet på 664 millioner kroner i modsætning til 290 millioner kroner i fjor.

Her er desuden medregnet en gevinst på 114 millioner kroner fra et forlig med en konkurrenten Phonotonics, der bogføres i kvartalet.

Væksten i GN Audios forretning er blevet forstærket af coronakrisen, hvor hjemmearbejde og online-kommunikation er blevet en nødvendighed.

Selskabet noterer i regnskabet, at især efterspørgslen på enterprise-headsets tager til i fart.

Samme scenarie gjorde sig også gældende i andet kvartal af 2020, hvor GN Audio præsterede en vækst på 32 procent.

Det kan du læse mere om her: Eksplosiv vækst hos GN Audio: Regnskab lander langt over det forventede
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.