Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: GN Store Nord)

GN Audio fortsætter den eksplosive vækstkurve: Vokser med 72 procent

Den danske headset-producent GN Audio oplever massiv fremgang under coronakrisen. For årets tredje kvartal steg omsætningen med hele 72 procent.

GN Audio, som står bag det danske headset-brand Jabra, kan i det dugfriske regnskab fremvise en organisk vækst på hele 72 procent.

Det fremgår af selskabet netop offentliggjorde regnskab for årets tredje kvartal.

9. oktober opjusterede GN Audio vækstforventningerne til kvartalet, der lød på 71 procent. Her rammer selskabet altså et procentpoint højere.

Selskabets omsætning landede på hele 2,421 milliarder kroner, hvilket er omkring en halv milliard mere end den tilsvarende periode sidste år, hvor toplinjen endte på 1,462 milliarder

Driftsresultatet stiger også markant i forhold til samme periode sidste år. Nu lyder tallet på 664 millioner kroner i modsætning til 290 millioner kroner i fjor.

Her er desuden medregnet en gevinst på 114 millioner kroner fra et forlig med en konkurrenten Phonotonics, der bogføres i kvartalet.

Væksten i GN Audios forretning er blevet forstærket af coronakrisen, hvor hjemmearbejde og online-kommunikation er blevet en nødvendighed.

Selskabet noterer i regnskabet, at især efterspørgslen på enterprise-headsets tager til i fart.

Samme scenarie gjorde sig også gældende i andet kvartal af 2020, hvor GN Audio præsterede en vækst på 32 procent.

Det kan du læse mere om her: Eksplosiv vækst hos GN Audio: Regnskab lander langt over det forventede
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere