Kaspersky hyrer ny topchef for Norden

Det russiske it-sikkerhedsfirma Kaspersky har fået ny chef for Norden. Den nye landechef er fundet internt i selskabet.

Kaspersky har udpeget en ny landechef for selskabet i Norden og Benelux-landene.

Fremover får hollandske Mark Beunk ansvaret for blandt andet den danske forretning i det russiske it-sikkerhedsfirma.

Den nye landechef kommer fra en stilling som chef for B2B-salg i netop Kaspersky. Derfor kender han også allerede forretningen.

"Jeg glæder mig til at påtage denne rolle indenfor en branche, der vokser så hurtigt, og at være en del af en virksomhed, der er helt i front, når det handler om at gøre verden mere cybersikker. Hjørnestenen i vores forretningsstrategi i både Norden og Benelux er at tilbyde sikkerhedsinformation og reel beskyttelse for vores kunder, som de sikkert kan bruge både privat og i virksomheder. Vores mål er at skabe en sikker fremtid for alle vores kunder,” siger Mark Beunk ifølge en pressemeddelelse.

Mark Beunk blev allerede ny landechef ved årsskiftet, og har derfor siddet i stolen de senest to uger.

Dansk landechef fyret
Kaspersky valgte ved udgangen af 2018 at fyre den daværende danske landechef Leif Jensen. Der blev efterfølgende ikke fundet en afløser for positionen i Danmark.

"Min egen rolle er blevet overflødiggjort som led i en strukturel ændring," skrev Leif Jensen i forbindelse med fyringen på LinkedIn.

Dermed bliver opgaverne for den danske afdeling af Kaspersky udelukkende styret fra den nordiske chef, som Mark Beunk altså nu står i spidsen for.

Læs mere her: Kaspersky fyrer sin danske landechef: "Mit job er blevet overflødiggjort"

I sommeren 2020 valgte kaspersky så at tage et yderligere skridt ved helt at lukke den danske afdeling.

Fra Taastrup havde Kaspersky ellers indtil da serviceret hele Norden. Derefter blev den nordiske forretning lagt sammen med Benelux-landene.

Læs mere her: Kaspersky lukker sit nordiske kontor i Danmark og fyrer medarbejdere

Den nye nordiske chefs hovedopgave bliver at skaffe flere partnerskaber til kaspersky, lyder det fra selskabet i meddelelsen.

Samtidig skal Kaspersky også forbedre sit salg til mindre virksomheder.

"Mark har været et aktiv i Nordeuropa fra dag ét, så jeg er virkelig glad for endelig at kunne løfte sløret for hans udnævnelse som General Manger i Norden og Benelux. Kaspersky har, på trods af det seneste ret specielle år, haft god vækst i Europa, og vi ser derfor frem til, hvad 2021 vil bringe,” lyder det fra Chris Connell, viceadministrerende direktør for globalt salg og direktør for europæiske operationer hos Kaspersky, i meddelelsen.

Læs også: Russisk hackergruppe mistænkes for at stå bag det massive SolarWind-angreb
Premium
Sådan har Matas fået den digitale tilstedeværelse til at eksplodere på tre år
Matas er på få år strøget ind som et af de fem mest kendte, danske brands på nettet. Det er sket gennem en ambitiøs strategi, fortæller ecommerce-direktør Brian Andersen til Computerworld.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.